Rideg Lilla, Szabó Sári és Gál-Döbörhegyi Anna

Rideg Lilla, Szabó Sári és Gál-Döbörhegyi Anna ott lesznek minden különleges, izgalmas, vagy éppen botrányos eseményen, sőt, még a sztárok otthonaiba is bepillantást engednek, hogy első kézből tudósítsanak a hazai celebvilág történéseiről.

– Eddig elbújtunk a sorok mögött, de most színre lépünk! Rettegjenek a celebek, mert mi nemcsak ott leszünk, ahol várnak bennünket! A Blikk Mixer azoknak szól, akik a hét legérdekesebb eseményeire kíváncsiak. Mindhárman máshogy látjuk a világot, ezért még színesebbek lesznek a riportjaink. Mindent bedobunk, mellesleg pedig szerintem jó csapatot alkotunk! – nevetett a csapat szöszije, Gál-Döbörhegyi Anna. Rideg Lilla ennél pörgősebb munkát el sem tudna képzelni magának, ezért különösen örült a lehetőségnek… A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.
A videón a Blikk Tv új műsorának, a Blikk Mixernek három csinos műsorvezetője is van: Gál-Döbörhegyi Anna, Szabó Sári és Rideg Lilla. A fotózásuk jó hangulatban telt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A celebek is használnak vibrátort, ha szükségük van rá

Kiakadt a ValóVilág plázacicája VV Dya, hogy szexshopban kapták lencsevégre. Nemrégiben került napvilágra az a fotó, amelyet [...]

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]

Nem áll fel? Új férfi potencianövelők, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]