Szexuális bűnöző végezhetett a rendőrnővel

Szexuális bűnöző végezhetett Bándy Katával. A kriminálpszichológus szerint szinte kizárt, hogy a lányt valamelyik ismerőse ölte meg. Az azonban elképzelhető, hogy a gyilkos egy idő után újabb áldozatot keres.
Bándy Kata holttestét szerda délután találták meg, nem messze lakhelyétől, egy bokor tövében, sajtóinformációk szerint meztelen volt, felsőtestét rongyokkal takarták le. A lányt megfojtották. Egyes hírek szerint az eset kapcsán a rendőrség egy külföldi diákot keres, ám a PécsMa.hu úgy tudja, egy középkorú pécsi férfi után kutatnak városszerte.
Sajtóhírek szerint a helyiek pletykálták, hogy Kata volt barátjának is köze lehetett a történtekhez. A Blikk szerint a fiú hazugságvizsgálatot kért maga ellen, a poligráf pedig igazolta is, hogy nincs köze a bűncselekményhez. Felröppentek olyan hírek is, miszerint a támadó autóval szállíthatta oda a holttestet, a gyilkosság pedig valószínűleg nem a bokorban történt.
Rosszkor rossz helyen – Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint azonban a lányt ott ölték meg, ahol megtalálták, vagy legalábbis a közelben. És ha ez így van, vagyis a tettes a helyszínen hagyta a holttestet, az arra utal, hogy idegen követte el a gyilkosságot. Egy célja volt, menekülni. Mint mondta, ilyen esetekben pedig nem az ismerősi körből kerül ki a támadó, mert ő megfontoltabb lett volna, előre gondolkodik, és elviszi onnan. A szakember úgy véli, Kata egyszerűen rosszkor volt rossz helyen.
A Hír24 szerdán beszélt a lány édesapjával és egyik barátnőjével is. Ők is azt mondták, nem tudják elképzelni, hogy olyan ölte meg Katát, aki ismerte őt, hiszen kedves, nyitott lány volt, olyan, aki a légynek sem tud ártani.
Erőszakra utaló nyomok – Azt egyelőre a rendőrség nem erősítette meg, hogy a lányt megerőszakolták-e. Bilkei szerint azonban a nyomok – a meztelen test, a fojtogatás – mind erre utalnak. Elmondása szerint aki ezt a módot választja, hogy végezzen áldozatával, azért teszi, mert testileg érintkezni akar vele, egyfajta hatalomgyakorlás ez. Késsel támadni ennél sokkal „személytelenebb” – fűzte hozzá.
A tettes a szakember véleménye szerint „nem egyalkalmas”, kezdő bűnöző, és sajnos fennáll annak a lehetősége is, hogy újra lecsap. De mint mondta, feltételezhetően számos hibát vétett és vét, ezért hamarosan elkaphatják.
A környéket, ahol Bándy Katát megtalálták, rendőrök lepték el, még késő este is igazoltattak. Most is rendőrautók járják az utcákat. Az országos rendőrfőkapitány egymilliós nyomravezető díjat ajánlott fel annak, aki segít előkeríteni a fiatal pszichológus gyilkosát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőkben gyógyszerek hatóanyagai is találhatók

A nemi szervek zavara számos összetett ok következménye, amelyek a szervezet működésének zavaraihoz vezetnek. A [...]

Szexhez sikosító ajánlott, ha anál akkor kötelező

A kenőanyag vagy intim kenőanyag egy speciális gél, amely a nemi szervekre alkalmazható a szexuális [...]

Dildóval és vibrátorral szexel Bíró Anna és Antal Annamária

Vibrátorokkal szexel a Szexpláza pornófim forgatáson Bíró Anna és Antal Annamária. Egy kétvégű dildó, és csiklóizgató [...]

Dildó műpénisz választék ami szexshopban kapható

A szomorúság legjobb gyógymódja a szex, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ezért, ha úgy dönt, [...]