19 éves fiú története

Egyszer csak megnyalta a makkomat. Azt hittem, hogy rögtön elélvezek. Kicsit nyalakodott, majd a szájába vette a dákomat. Szívni kezdte, miközben a nyelvével masszírozta. Éreztem, hogy már nincs sok hátra, ezért szóltam is neki, nehogy zokon vegye, hogy egyszer csak a szájába lövök mindent. Mikor érezte, hogy elkezdek pulzálni, gyorsan kivette a szájából a farkamat és magára rányitotta a lövést. Egy kevés ment az arcára is, de a nagy része a mellére ment, ahonnan lassan lecsorgott a hasáig. Gyönyöru látvány volt.
Mikor az orgazmusom véget ért, módszeresen elkezdte letisztogatni a farkam. Ennek eredményeként újra ágaskodni kezdtem. Gyorsan letörölte magát egy törülközovel, majd a nadrágja zsebébol elohúzott egy óvszert. Felhúzta a merev rudamra és szétterpesztett lábbal lefeküdt a földre… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tudnivalók, mielőtt vibrátort vásárolsz

Oké, szexjátékok vásárolni ciki dolog, vagyis egyáltalán nem ciki, de az biztos, hogy a legtöbbünk [...]

Pénszgyűrűk, vibrátoros csiklóizgatós potenciagyűrűk a legjobb szexshopból

A péniszgyűrű igazából nem más, mint egy szexkellék a szorító gyűrű nem orvosi változata. Magyarországelső [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Vibrátorral kéjeleg Nagy Eliza szex bevetés előtt

A szexmunkában MILF beosztású, 30 feletti Nagy Eliza művésznevén Candy Strong egy online szexshopban kapható, [...]