I’m Beautiful

A szépségversenyeknek se szeri se száma, amíg lány van bőven, hát hajrá. Lezárult a nagy megmérettetés, hiszen kiderült, hogy ki az a három lány, akik az I’m Beautiful szépségverseny legszebbjeinek bizonyultak. A döntő a Moulin Rouge-ban került megrendezésre. A zsüri: Jónás Ildikó a MissQ vezető tervezője, Nelly Chole a Nelly Chole Limited Trend Collection divattervezője, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon igazgatója, Dudus Nóra az IMW Media Group koreográfusa, Mártai Marianna, a Zuii Organic vezető sminkmestere, Hoglmayer Attila, a Wella Professionals Hungary fodrásza és Barta Péter fitness- és aerobikedző.
Vivien Vance fürdőruhákban vonultak fel a lányok a férfiak legnagyobb örömére. A fürdőruhás bemutató után Széles Iza lépett a színpadra. Díjazottak: Horváth Melinda, Lőrincz Ágnes, Babirák Barbara, udvarhölgyek: Mocsári Melissza és Horváth Melinda, a királynő: Rauschenberger Anita. Képek a gáláról itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Intim Center szexshop Budapest, nyitva minden nap

Először egy szexboltban? Előbb vagy utóbb, de minden pár előtt, függetlenül attól, hogy férj és [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Férfiak szexshop vásárlásainak toplistája

Milyen termékeket szoktak a férfiak egy szexshopban vásárolni vagy rendelni? A pasik mindent vesznek aminek [...]