Liptai Claudia könyvet ír

Több, mint kellemetlen az a szituáció, amikor az ember nevében egy közösségi oldalon úgy történnek a dolgok, hogy nem is tud róla. Liptai Claudia nincs is fenn a Facebookon, mégis legalább egy tucat regisztrációt az ő nevében tettek. Sokan nem tudják ezt, és sértő, sokszor szexuális tartalmú üzenetekkel bombázzák a színész, pinamutogató modell műsorvezetőt. A legutóbbi két durva esetről a Hot! Számolt be. Eszerint az egyik férfi azzal ijesztett rá, hogyha nem adja meg a telefonszámát és nem reagál leveleire, felkutatja, hol és addig ostromolja, amíg sor nem kerül a hőn áhított közös vacsorára. A másik eszement rajongó – aki egyébiránt a hangzatos „szexlábú istennő” kifejezést aggatta rajongása tárgyára – a telefonszámát akarja mindenáron. Maga vetette papírra a sztorit, amely alapjában véve krimi, és mint minden szerző esetében, személyes élményekből is táplálkozik. Egyébként Liptai Claudia meglepte a kiadót: olyan jól fogalmaz, és annyira izgalmasan szövi a történetet, mintha mindig ezzel foglalkozott volna – fogalmazott egy kedvelője. Liptai Claudia biztos benne: hozzájárul könyve sikeréhez, hogy nem használt írói álnevet… A teljes cikket itt olvashatod el.
Liptai Claudia szexhírek, bulvár, erotika: Liptai Claudia bugyija, pinája, erkölcstelen dolgai – Hajdú Péter, Berki Krisztián és Kamarás Iván jártak egy pinában – Fogyott Lipta Claudia hogy műsort vezethessen – Liptainak picsa szája volt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nagy méretű eres dildókat vesz gondjaiba Baráti Éva

Van aki nem szereti a vibrátorokat, mert az igazi pénisz nem képes rezegni, és az [...]

Legyen stabil az erekciód TOP potencianövelőkkel

A merevedés stabillá tétele, hogyan lehet? Erről sokat olvashatsz a potencianövelés blogban, de kérdés, hogy [...]

Intim síkosítókkal sokkal kéjesebb a szex és a maszturbálás

Az intim lubrikáció egy kiegészítő „hidratáló”, amelyet minden olyan esetben ajánlunk, ahol jó siklás szükséges. [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]