Cserháti Tamara szépségkirálynő

Cserháti Tamáránál jártunk, hogy megnézzük, hogyan telik a szépségkirálynő egy napja. Cserháti Tamara magyar modell. Gyermekkorában kezdett modellkedni. 17 évesen bekerült a Nyugat-Magyarország Szépe verseny döntősei közé. 2009-ben elnyerte a Miss Tini Hungary címet, még ebben az évben jelentkezett a velvet arca címért is. 2012-ben bekerült a Szépségkirálynő legszebb 12 döntőse közé, és elnyerte a Miss Beauty Face különdíjat, valamint a Miss World Hungary 2012 címet.
Cserháti Tamara magyar modell, 1992. augusztus 5-én született Győrben. Gyermekkorában kezdett modellkedni. 17 évesen bekerült a Nyugat-Magyarország Szépe verseny döntősei közé. 2009-ben elnyerte a Miss Tini Hungary címet, még ebben az évben jelentkezett a velvet arca címért is. 2010-ben egy modellszerződés kapcsán lehetősége volt két hónapot Indiában dolgozni. Az indiai nép kultúrája, a különleges ízek, illatok, a ruházatuk színkavalkádja nagyon megtetszett neki.
2012. áprilisában jelentkezett A szépségkirálynő című műsorba, és bejutott a legszebb 21 lány közé. A lányok május végén indultak a tíz napos felkészítőtáborba, a Hotel Abacusba. Május 31-én tartották meg a Miss Bikini háziversenyt. Június 1-jén a Miss Charityt. Ezen a napon tartották a Miss Beauty Facet is, ahol a lányok Angol nyelven kell, hogy bemutatkozzanak, itt Tanara nyerte a különdíjat. 2012. június 9-én őt választották meg Miss World Hungary-vé. Tamara július 18-án indult Kínába, hogy képviselje Magyarországot a nemzetközi Miss World versenyen. A verseny fináléját augsuztus 18-án tartották. Tamara nem jutott be a legszebb 30 lány közé, de ő vihette haza a World Fashion Desinger különdíjat. A verseny alatt Miss Slovenia volt a szobatársa.
Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar andragógia szakán elsőéves hallgató.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex kellékek online sexshopban rendelhetők, vagy a szexüzletben Bp. Károly krt. 14. sz alatt megvásárolhatók

Mit szoktak az emberek egy szexshopban vásárolni? Hát magasan vezetnek a különféle vibrátorok. Erotikus intim [...]

Szexbolt és online szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak

Hisszük, hogy a szex többről szól, mint a jó érzés. Ez a választásról szól. Ezért [...]

Potencianövelőért nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, az INTIM CENTER szexshopban van!

A legjobb potencianövelők az INTIM CENTER szexshopból! Nem kell gyógyszertárba, Rossmannba vagy DM-be menni, itt [...]

Feleség vagyok és szexboltban vásároltam

Miért ne lehetne félénk, ha elmegy egy szexboltba, és mi az első három játék, amelyet [...]