Détár Enikő meztelen

Détár Enikő bemutatása. Détár Enikő 1964 február 26 – án született. A Reflektor háziasszonya 1986-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Vidám Színpadhoz került.1991-től játszott a Rock Színházban, 1996-tól szabadúszó.

Déryné-díjas, valamint megkapta az Artisjus előadóművészi-díját. Férje: Rékasi Károly, a Barátok közt színésze. Két gyermekük van: Gigi és Zsebi. Détár Enikő, az RTL Klub és a Reflektor TV műsorvezetője folyton pörög, soha nem áll meg. Gyakorló édesanya, feleség, színész, és műsorvezető, aki alig várja, hogy unokák vegyék majd körül telki otthonában. Tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végezte, 1986-ban diplomázott. Pályafutásának állomásai: 1986- Vidám Színpad, 1991- Rock Színház, 1996- szabadúszó…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Potencianövelő rendelés országosan vagy személyes vásárlás Budapesten

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek hátterében sok a mulasztás, [...]

Fontos a nagy pénisz, de nem annyira mint hiszed

A nagy pénisz sok férfi vágya,  ezért a pasik leggyakrabban azt kérdezik meg a szexológusoktól, [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]