Fehér orvos fekete ápolója

Nem tudta, hogy mennyi idő telhetett el, mikor arra ébredt, hogy húsos ajkak csókolgatják, és izmos karok ölelik. Azt hitte a sötétben, hogy Róbert jött vissza, és boldogan viszonozta a csókokat, széttárva a lábait, átkulcsolta a férfi derekát. Csodálkozva vette észre magán, hogy az iménti teljes kielégülés után újra feltört benne a vágy. Most azonban nem volt simogatás és előjáték, hanem vad, erőszakos szeretkezés kezdődött. Átfutott a csöppnyi agyán, hogy ilyen lehet az, amikor valakit megerőszakolnak. Ez új volt neki, és elkönyvelve magában, hogy ez is egy újabb “egzotikus élmény”. A hatalmas szerszám vadul dolgozott testében, újabb és újabb élvezetet csiholva ki abból. Pár perc alatt odáig jutott, hogy az élvezetek között már szünetek sem voltak, egybefolytak egyetlen kéjsorozattá…. A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

Szexshop ötletek, az Intim Center minden nap nyitva

Célul tűztük ki magunknak, hogy segítsünk az embereket félelmeik eltávolításában, megtanulni elfogadni önmagukat és testünket, [...]

A világ összes szexjátékszer gyártó termékeit árulja az INTIM CENTER

Bármilyen szexkütyü kapható a világ minden részéről! Nyúl vibrátor, csiklóizgató, ujj vibrátor, üveg dildó szex [...]

Ezek a lányok az Intim Center szexshop vibrátoraival és szexkütyüjeivel élvezkedtek

A Szexpláza pornófilmekben látható szexkütyüket, vagy a producer, vagy rendező vette meg az Intim Center [...]