Jakabos Zsuzsanna – Erotikus fotók, vagy sport?

Modell munka, vagy sportkarrier? A 185 centis Jakabos Zsuzsanna szépségére az egyik amerikai magazin figyelt fel, azóta fotói bejárták a világsajtót. Jakabos Zsuzsannáról az amerikai Coed Magazine szerkesztői tették fel a költői kérdést, szerénységünk meg az Internethotlina azonban tiltja, hogy megválaszoljuk, de megteszik ők! Kattints ide sportolónőkért.

A lap munkatársa sajnálkozását fejezi ki, amiért a londoni játékokat felvezető összeállításukból kimaradt a kiváló magyar úszó, Jakabos Zsuzsi. Most azonban tengernyi képpel pótolták a mulasztást, ráadásul még azt sem felejtették el, hogy felhívják olvasóik figyelmét: a 200 méter női pillangó futamai során maguk is megcsodálhatják a magyar olimpikont, sőt akár szurkolhatnak is neki.

Sőt, még arra is ígéretet tettek, hogy a következő napokban további információkkal és képekkel gazdagítják olvasótáboruk ismereteit – természetesen Jakabos Zsuzsa tárgyában!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]

A férfi erő növelése így lehetséges, ha potenciazavarod van

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek fényében sok következetlenség, hatalmas [...]

Női boldogság szexshop dildóban ülve teljesedik ki

Legjobban a női boldogság szexshop kütyükkel, intenzív orgazmussal érhető el. A Lavju Net írja, hogy [...]

Szex segédeszközök ajánlója sexshop termékekből

Sexshop ajánló férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak, valamint heteró és homó pároknak is. Az [...]