Koncz Gábor lánya, Koncz Regina vetkőzik

Koncz Gábor színművész lánya, Koncz Regina 17 éves kora óta modellkedik, és négy év után ismét vetkőzött egy keveset az egyik magazin kedvéért. A 24 éves Koncz-lány szerint a fotósceleb Nánási Pál által készített fotók letisztultak lettek, ami szerencsés, mert amúgy sem vallja magát vad nőnek. A vetkőzést most egy ideig hanyagolja, mert jelenlegi párja ennek a sorozatnak sem örült, ráadásul Koncz 1-2 éven belül családot szeretne, abba pedig már nem fér bele a meztelenkedés.

A Jászai Mari-díjjal is kitüntetett színművész, Koncz Gábor lánya, Koncz Regina 2006-ban az FHM-nek, és most négy évvel később a CKM-nek is levetkőzött. Annak ellenére, hogy már készültek róla olyan művészi képek, amelyeken a mellbimbóját is megmutatta, a magazinnak nem volt hajlandó kitárulkozni. Koncz a Velvetnek elmondta, most egy ideig nem szeretne szexis képeket vállalni, jelenlegi párja ugyanis ezeknek sem örült. „Tisztában volt azzal, hogy modellkedem. Nagyon friss volt a kapcsoltunk, amikor elkészültek a képek, úgyhogy nem szólt bele semmibe”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátort, dildót szeretnél? Személyen vásárolhatsz, online rendelhetsz innen!

Sexshopokban és online üzletekben annyi rezgő kütyü lett eladva, hogy a számok alapján mérár minden [...]

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Két lehetőséged is van!

Nincs puncid akivel szexelhetnél? Kevés a szex? Alacsony a partnered nemi vágya? Az egészséges, boldog [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]