Ölik az útszéli szajhákat a 4-es úton

Sorozatgyilkostól rettegnek a 44-es út mellett dolgozó prostituáltak. Néhány napja megkéseltek egy lányt, korábban pedig négy nővel végzett valószínűleg ugyanaz a támadó. Már egyre kevesebb prostituált mer kimenni dolgozni az út mellé.

Állandó veszélynek vannak kitéve, ezért egyre több örömlány otthonában fogadja a kuncsaftokat. Az érdekvédő szerint ez sem megoldás: szórakoztatóközpontok kellenének, ahol szexmunkások is dolgozhatnának.
Hemzsegnek a hazai „piroslámpás” fórumok az örömlányok szolgáltatásait igénybe vevő elégedett vagy éppen csalódott kuncsaftok élménybeszámolóitól. A helyzet mit sem változott az elmúlt évekhez képest. A jogszabályok és az önkormányzati szigorítás ellenére a lányok iránt továbbra is hatalmas a kereslet. A szolgáltatás nem, csupán a helyszín módosult: az útszélek helyett – kijátszva a hatóságokat és megtalálva a kiskaput – ma már inkább lakásokban és/vagy házakban vezetik be a lepedőakrobatika rejtelmeibe az arra vágyókat.
Legutóbb a ValóVilág negyedik szériájának bénító tekintetű Annamariját hozták hírbe azzal, hogy egy XIII. kerületi lakásban kínálja fel kétes hírű bájait örömre éhes férfiaknak. A hölgy ezt tagadta, perrel fenyegetőzött, noha ezt bárki megteheti, a négy fal között, saját otthonában ugyanis – egy kis túlzással – mindenki azt csinál, amit jónak lát. A buja pásztorórák legálisak, a prostitúció maga nem büntetendő, olyannyira nem, hogy a törvény is engedi – igaz, meghatározott feltételekkel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top potencia szerek, rendelés és személyes vásárlás szexshopból

Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. [...]

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]

Így kell használni a nyúlvibrátort, hogy a mennyországba repítsen

A nyúl vibrátor egy kettős vibrátor a csikló és a G zóna egyidejű stimulálására. Valószínűleg [...]

Az intim síkosítók áttekintése, melyiket érdemes megvenni

A szexnek feltétlenül örömet kell okoznia mindkét partnernek, de a fiziológiából adódóan a legtöbb esetben [...]