Repedtsarkúkat gyilkol egy kurvagyűlölő férfi

Hírzárlatot rendelt el a Bács megyei rendőrség a 44-es úton történt prostikéselés ügyében. Úgy tudjuk: a zsaruk összefüggést találtak a mostani eset és több útszéli örömlány meggyilkolása között.

A 29 éves, kecskeméti Krisztinát a nyakán, valamint a derekán érték a szúrások, és több metszett sérülése is volt a késtől. A prostituált ujjait is megvágta a tettes: valószínűleg ugyanis a kezét kapta maga elé Krisztina, hogy védekezzen. A kórházban azt mondták róla: csoda, hogy életben maradt.
– Én kijövök dolgozni a 44-esre, de nagyon félek. Azt mondják, hogy visszatért a vetkőztetős gyilkos, akit évek óta hiába keresnek a zsaruk – árulta el Kriszta kolléganője, a magát Lolának nevező fiatal útszéli prosti… A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashtod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfiak szexshop vásárlásainak toplistája

Milyen termékeket szoktak a férfiak egy szexshopban vásárolni vagy rendelni? A pasik mindent vesznek aminek [...]

Tudnivalók, mielőtt vibrátort vásárolsz

Oké, szexjátékok vásárolni ciki dolog, vagyis egyáltalán nem ciki, de az biztos, hogy a legtöbbünk [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral, a szexterapeuta szerint. Szexuális játékok felnőtteknek, megengedettek? A szex, akárcsak [...]