VV Annamari, Néma Annamária kurvabotránya

A ValóVilág egykori játékosáról már rengeteg botrányt kavaró tartalom látott napvilágot, de Annamária úgy érzi, most végleg túllőttek a célon.

VV Annamari: „Egy nap alatt rommá vált az életem”. Egy 13. kerületi házban árulja testét VV Annamária – írja csütörtöki számában a Blikk. Készült egy rejtett kamerás felvétel is, amelyen egy vékony, magas hölgy beszélget a riporterrel. A hangja valóban emlékeztet VV Annamari hangjára. A lány azonnal ügyvédhez fordult.
Az egykori Villalakó jogi segítséget kért és elárulta, hogy bírósághoz készül fordulni a szerinte becsületsértő és rágalmazó állítások miatt. Mint mondja, sosem foglalkozott testének áruba bocsátásával, tisztességes munkája van, helyesebben volt addig, míg a cikk meg nem jelent.
Ráadásul a lány kapcsolatban élt, de a barátja a cikket elolvasva felhívta és szakított vele.
A hirdetés mintegy 3 hétig volt látható az erotikus szolgáltatásokat reklámozó internetes oldalon. Csütörtök délután azonban már elérhetetlen volt. De hogyan készültek ilyen fotók Annamáriáról és hogy kerülhettek idegen kézbe?
A Fókusz stábja megkérdezte a Blikket is. Csontos Róbert, a szórakoztató rovat vezetője megvédi kollégáit és azt mondja, 3 riporterük is személyesen győződött meg arról, hogy az oldalon Kaludiaként hirdető hölgy valóban VV Annamari.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó vagy vibrátor? Mi a különbség, melyiket vegyem?

Műpénisz vagy vibrátor, melyik fog több örömet okozni? Sok nő hezitál, hogy mit a jobb [...]

A Boom Boom potencianövelő vezeti az eladási listát, a legtöbben ezt rendelik vagy vásárolják a Bp. Károly krt. 14. sz. alatt szexboltban

A Boom Boom potencianövelő vezeti az eladási listát, a legtöbben ezt rendelik vagy vásárolják a [...]

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]

A legjobb potencianövelő tabletta az Intim Centerben kapható

A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt [...]