Hugommal szex

Középiskolás voltam, mikor ez az egész kezdődött, én ötödikes voltam voltam, mikor a hugom másodikos volt gimiben. Mi mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz, valahogy nagyon jó barátok voltunk mindig, annak ellenére, hogy testvérek vagyunk. Mindig mindent megbeszéltünk, bármiről is volt szó.
Történt egyszer, hogy az egyik tanévközi szünetben szüleink elutaztak pár napra, s mi otthon maradtunk kettesben. Egyik este, amikor húgom fürdött, elfelejtette bzárni az ajtót, s mivel én nem hallottam zajt, benyitottam s mint ahogy szoktam, nagy lendülettel bementem. Húgom éppen felállt a kádban, s tusolt. Tudni kell azt, hogy húgom egy nagyon szép arcú, és szép testű lány, s mikor ott állt előttem, egyszerűen képtelen voltam megmoccanni, csak álltam, s bámultam őt, annyira ledöbbentem attól, hogy milyen hatással van rám a húgom látványa… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mya Diamond sex shop gésagolyóval játszik

A gésák ismerték az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit, és természetesen intim izmaik [...]

Nagy fasszal teremtő isten, csak hosszan tartó kemény erekcióval tudsz lenni

A merev pénisz a férfiasság jelképe. A petyhüdt nem az. Egy igazi férfi mindig készen [...]

Szexshop üzlet a Facebookon

A Szexpláza csak online szexshop értékesítéssel foglalkozik, nyílt árusítású üzlete nincs. Mivel egyre nagyobb az [...]

Potencianövelő vásárlás az INTIM CENTER szexshopban, rendelés webshopból

A potenciával kapcsolatos problémák minden embert aggasztanak, különösen reproduktív korban. A probléma azonban annyira kényes, [...]