Pálmai Anna és Ónodi Eszter

Meztelenség a magyar színpadon Pálmai Anna és Ónodi Eszter. Pálmai Anna melle A kétfejû fenevad című darabban. Pálmai Anna 1984. január 23-án született, magyar színésznő, a budapesti Katona József Színház tagja.

A Vörösmarty Gimnázium drámatagozatán érettségizett, tizenévesen jelentős szerepet alakíthatott a Rosszfiúk című filmben. Egy évig a Bárka Színház stúdiósa volt. 2003-ban felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol Horvai István és Máté Gábor tanítványa. 2007-ben végzett, az egyetemi gyakorlatai színhelyére a Budapesti Katona József Színház társulatához szerződött. Legendás színészdinasztia tagja. Nagyapja Szirtes Ádám, édesanyja Szirtes Ági, mindketten Kossuth-díjas művészek. Szirtes Ági a „Katona” alapítótagja, a társulat első bemutatóján – Csehov: A Manó – Julja Sztyepanovna szerepét alakította, amelyet három hónappal kislánya születése előtt vett át tőle Pogány Judit.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőkről vélemények és rendelés potencia boltból

A potencia zavarok hátterében egyrészt pszichikai, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

Szexjátékokkal a popsi izgatása fenomenális élmény

Az anális játékok használata. A szexuális játékokat széles körben mutatják be. Mit kell keresni a [...]