Krasznai Tünde énekesnő szájba hugyozva pornóban

Krasznai Tünde a pornóban szinte minden megalázót elvállalt. Igaz pár éve még sokkal jobban fizettek a perver dolgokat is elvállaló pornós csajoknak. Krasznai Tündi már abbahagyta a filmezést. A sajtó ugyan felkapta ezt a pornós témát, de elég tehetséges ahhoz, hogy a hangjával meghódítsa a szavazókat.

Megismerkedett valakivel és többet nem forgatott. Leszögezte, hogy nem filmez többet. Olyan állást szeretne volna, ami nincs kapcsolatban a pornófilmezéssel.
Jenny Noel néven arcra és szájba gecizés után,  szájba hugyozva Zoliboynál. A kisvideót itt nézheted meg, a teljes cikk itt nézhető meg.

krasznai_tunde_jenny_noel_pisiszex

Újabb botrány Krasznai Tünde körül? Perverz pisiszex és vizelet nyelés pornózás után az X-Faktor énekesének múltjából újabb sötét felhők bukkantak fel. Ezúttal egy biciklis balesetből származó történet borzolja a kedélyeket. A hírek szerint egy görbe este után biciklivel kárt okozott egy autósnak. Az éremnek azonban két oldala van.
Még egy hét sem telt el az idei X -Faktor első válogatója óta, Krasznai Tünde máris másodszorra szerepel az újságok címlapján. A 25 éves debreceni lány múlt hét szombaton mind a négy mentort lenyűgözte hangjával és előadásmódjával.

Krasznai Tünde pornó

Krasznai Tünde korábbi nevén Kolcsár Tünde pornós nevein Jenny Noel, Jeany Natale, Rosetta Noel a Szexpláza pornós plázacicái között is megtalálható. Kolcsár Tünde szexvideó és pornóvideó itt. Krasznai Tünde részegen karambolozott. Krasznai Tünde pornóban hatalmas dildót dug a pinájába. Krasznai Tündi (Jenni Noel) X-faktoros énekes a Szexplázában is nyelte a gecit. Pornózó magyar lányok a Szexpláza oldalon.
Kolcsár Tünde (Krasznai Tünde) Jenny Noel néven baszik és szopik. Pornóslányok tablója itt. Magyar lányok pornóznak privát castingon Szexpláza plázacicák. Kolcsár Tünde, Krasznai Tünde, Jenny Noel plázacica Szexpláza.hu pornósa. Jenny Noel, Kolcsár Tünde (Krasznai Tünde) a seggébe kapja a faszt.
Vajon mit fog csinálni Jenni Noel a fasszal. Jenny Noel, Kolcsár Tünde seggbe kúrva. Szexpláza plázacicák privát castingon, Kolcsár (Krasznai) Tünde bemutatja szextudását.

Krasznai Tünde élete

Krasznai Tünde 2013-ban jelentkezett először a népszerű magyar tehetségkutatóba, az az X Faktorba. Érdekes és erőteljes hangszíne miatt beválogatták a mentorházba, ahol sikeresen vette az akadályokat, ug,anis bekerült a 25 év felettiek csapatába, Geszti Péter mentoráltjaként. Csapattársai Danics Dóra és Bozsek Márk voltak. Nem meglepően kiskora óta foglalkoztatja a zene, régebben iskolai rendezvényeken szerepelt, főként népdal és pop kategóriában, amiket meg is nyert. Az iskolakórus után végül 21 évesen igazi zenekarba is elhívták vokálozni.

A későbbiekben a jazz műfajjal ismerkedett meg, ugyanis lehetősége volt híres jazz zenészekkel is megismerkedni. Budapesti kkávézókban elég gyakran megfordult koncertezgetni, majd végül visszaköltözött szülővárosába. Ezek után még rövidebb ideig erősítette a Michael H. boo Band zenekart is. A jelenleg 25 éves énekesnő szabadidejében szívesen fotózgat, emellett otthon van a filmek és a művészetek világában is.

Az X Faktorban a mentorok egyik kedvence volt, szinte mindig pozitív kritikákkal illették egyedi hangszínét és előadásmódját. A versenyt végül harmadikként fejezte be, a finálé előtt alulmaradt a legjobb csapat, a By The Way illetve a győztes, Danics Dóra ellen. 2014 októberétől szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen nevezetű valóságshow-ban. 2015-ben versírással és elmélkedéssel töltötte idejét az interjúk alapján, valamint újra előkerült a pornós múltja, mely kapcsán pert is indított.

Krasznai Tünde amatőr pornó a producerrel

DSC05105.JPGDSC05111.JPGDSC05113.JPGDSC05134.JPGDSC05181.JPGDSC05190.JPGDSC05208.JPGDSC05216.JPGDSC05229.JPGDSC05239.JPGDSC05255.JPGDSC05263.JPGDSC05268.JPGDSC05272.JPGDSC05277.JPGDSC05283.JPGDSC05285.JPGDSC05289.JPGDSC05292.JPGDSC05298.JPGDSC05324.JPGDSC05326.JPGDSC05344.JPGDSC05346.JPGDSC05362.JPGDSC05386.JPGDSC05391.JPGDSC05392.JPG

A pornózásnak vége, már csak Krasznai Tünde énekesnő van

Sikerült megbirkóznia múltja árnyaival, és letörölnie magáról a sokszor kellemetlen bélyeget Krasznai Tündének. Az X-Faktor idei szériájának tehetsége a hét végén olyan produkciót adott elő Gnarls Barkley slágerét, a Crazyt énekelve az első élő showban, hogy azzal újraindította az életét.

Mint ismert, Debrecen egyik legjobb hangja korábban erotikus modellként pornózásból élt, három évig Jenny Noel művésznéven dolgozott a felnőttfilmes szakmában.

A zene és az éneklés azonban mindig is meghatározó volt az életében, így később jelentkezett az X-Faktorba, ahol eddig úgy tűnik, sikert arathat. Erről az ítészek is így gondolkodnak, saját mentora, Geszti Péter (49) szerint pedig az első élő show-ban olyat énekelt Tünde, hogy mostantól már leporolhatja magáról a múltat.

– Tünde húzott egy tiszta lapot, és azon már az van, Krasznai Tünde énekesnő. És ez a lap egy ász – magyarázta a Blikknek a mentor. – Tündében meg kell hagyni azt a hihetetlen valódi őszinteséget, ami ezt a nőt nagyon érdekessé, és ki merem mondani, helyenként eszméletlen jóvá teszi. Sikerült őt egy olyan lelki fordulatszámra felpörgetni, ami nagyon jól működik.

Őt nagyon kell szeretni, hogy ne törjön össze. Beszélgetni kell vele sokat, jelezni neki, hogy mennyire tisztelem benne a tehetséget – tette hozzá Geszti, aki teljes értékű énekesnőként tekint Krasznaira. Kérdésünkre Tünde – tekintettel a témára, talán érthetően –, kissé ingerülten felelt, de azt ő is elmondta, úgy érzi, végleg maga mögött hagyhatja a múltat.

– Tulajdonképpen én már tényleg önmagam vagyok. Most mondom ki utoljára, hogy soha az életben nem szeretném, ha valaki felhozná a múltamat. Hiszem, hogy nem véletlenül vagyok itt az X-Faktorban, az sem véletlen, hogy ennyire dicsértek a mentorok. Őszintén bízom benne, hogy elég lesz ez a jövőben is – jelentette ki az énekesnő.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Új online szexshop webáruház XShop.hu

Az online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az online [...]

Japán pornós lányok puncija vibrátorosra mintázva, a szexshopban kapható, rendelhető

Vagina maszturbátor műpunci, rezgő loveclone Kabuki Nights Big Squeeze igazi vagina érzetet kelt, olyan mintha [...]

Felcsatolható péniszek nőknek és férfiaknak – Corner69 szexshop

Mi az a strap-on? A felcsatolható dildó egy strapon egy szex játék, amely most a népszerűség [...]

Potencianövelőkben gyógyszerek hatóanyagait találták

Hét gyógynövény-kivonatnak hirdetett, de valójában Viagrával és más hasonló szerekkel „feljavított” potencianövelő szert talált a [...]