Pápai Gyöngyi CKM címlaplány szüzessége

Pápai Gyöngyi CKM címlaplány szüzessége és szűzhártyája pornó oldalakon volt téma. Pápai Gyöngyi (született 1987. szeptember 29.) magyar glammodell és playmate.Szerepelt az amerikai Playboyban illetve a CKM magazin címlapján is láthattuk őt. Párjával, Baksa Norbert fotóssal egy CKM fotózáson ismerkedtek össze, azóta elválaszthatatlanok. Többek közt arca a Paloma fürdőruhamárkának, a Chocholate Pokernek,valamint szerepelt SP Kép maradsz c. videoklipjében is. Cikkek a lánnyal: CKM naptáron meztelenkednek a magyar lányok – Pápai Gyöngyi végbélnyílása totálban.

Kép Kép Kép

Újabb magyar lányra vetett szemet a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner. Pápai Gyöngyire véletlenül bukkant rá az amerikai Playboy fotósa, akinek annyira megtetszett, hogy rövid időn belül már készült is a fotósorozat. Gyöngyi készül a nemzetközi szintű vetkőzésre, előtte azonban a CKM-ben mutatja meg domborulatait.
– Körülbelül egy éve talált meg az amerikai nyuszis magazin egyik hivatalos fotósa. Felvettük a kapcsolatot, és pár hét múlva Miamiban elkészültek a képek. Miután Hugh Hefner látta a fotókat, elküldött egy szerződést, amit alá is írtam – árulta el a CKM-nek Pápai Gyöngyi, aki még nem tudja, mikor jelennek meg a fotói.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildók, gésagolyók és a fotós fasza Pál Alexandra pornó castingján

Az amatőr castingos lányok már szétszéledtek. Akinek jó kapcsolatai voltak, az saját weboldalt hozott létre, [...]

Potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong

Eropharm potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong itt rendelhető meg. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, erekciósegítő [...]

Vibrátort kaptam ajándékba, hogy használjam?

A vibrátor használata egyre elfogadottabb a köztudatban, így egyre több nőnek van vibrátora. A csiklóizgatós [...]

Vibrátor kisokos, jól válassz és így használd

A legjobb erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, [...]