Amatőr szexvideóval zsarolta a kedvesét

Ravaszsággal használta ki szeretője hiszékenységét egy gátlástalan esztergomi férfi, M. Zoltán. A kedvesét álnéven fél éven át szexvideókkal zsaroló férfit szerdán elítélte az Esztergomi Járásbíróság. A férfi üzelmeiről a Blikk meghökkentő részleteket tudott meg.

szexvideo_otthon_amator_sex

A mit sem sejtő asszony tavaly kapott e-mailt egy ismeretlentől, amiben az pénzt követelt cserébe azért, hogy ne hozza nyilvánosságra a nő és szeretője által közösen készített intim felvételeket. Sikerült elhitetnie a hölggyel, hogy modern technológiai eszközökkel hozzá tud férni a számítógépen tárolt videókhoz, a nő pedig nem gyanakodott kedvesére. A megzsarolt asszony többször is fizetett az ismeretlennek, vagyis a kettős játékot űző szeretőjének.
M. Zoltán bűnözői zsenialitása abban a műveletben csúcsosodott ki, amelynek során a hősszerelmes szerepében tetszelegve felajánlotta a nőnek, hogy majd ő átadja a pénzt a veszélyes zsarolónak. Ezt több esetben is megtette, így összesen 230 ezer forintot csalt ki kedvesétől, amit azonmód zsebre is vágott. Azt csak remélni lehet, hogy a befolyt összeget az asszonyra fordította.
Fél év, és a sokadik zsaroló levél után a nőnél betelt a pohár, és M. Zoltán minden tiltakozása ellenére végül a rendőrséghez fordult. Másfél hónap sem telt bele, és a nyomozók az IP-címek ellenőrzése során rájöttek, hogy a gonosztevő nem más, mint az asszony szeretője. A férfi a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és azzal védekezett, hogy a zsarolást viccnek szánta, végül magával sodorta a kettős szerep. A gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfi végül viszonylag olcsón megúszta a történteket – írja a Blikk.
– A bíróság 1 év 6 hónap, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 400 ezer forint pénzbüntetést szabott ki M. Zoltánra – tájékoztatott Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER az első és legjobb az országban!

Sexshop vagy szexshop? Mindegy, az INTIM CENTER legyen az mert az a legjobb! Ha internetes [...]

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral, a szexterapeuta szerint. Szexuális játékok felnőtteknek, megengedettek? A szex, akárcsak [...]

A Tornado potencianövelő leiskolázta az összes vágyfokozó terméket

A potencianövelő készítmények átláthatatlan kínálatában, a férfiak már azt sem tudják, hogy melyiket vásárolják. Mostanában [...]