A szex jó a szervezetnek

Megdőlni látszik az az elmélet, miszerint ami jó az életben, az tiltott, káros, vagy hizlal. A szex ugyanis egy friss kutatás szerint kifejezetten gyógyító hatással van az emberi szervezetre. Angol kutatók nemrég megállapították, hogy a rendszeres nemi élet kiváló hatással van az egészségre. Így mindenkinek csak javasolni lehet, hogy minél többször gyűrje össze a lepedőt a párjával. Mészáros Dórinak sem kell mindezt kétszer mondani, bár mint megtudtuk, az orrdugulásra nem hat a hancúrozás.
– Gyakran összebújok a párommal, de valahogy nem múlik tőle a náthám – mosolyodik el a playmate, Európa legjobb sztriptízese és ismert pornósa. A lapunknak nyilatkozó szexológus ellenben csaknem mindenben igazat ad az angol kutatóknak.
– A szexről köztudott, hogy fokozza az ellenállóképességet, így valóban hasznos lehet a megfázás elleni harcban – mondja Sz. Mikus Edit. Ezen kívül a szeretkezés a legjobb kozmetikus, fájdalomcsillapításra is kiváló és a vizelettartási problémák leküzdésében is segít. Egyedül abban kételkedem, hogy rendszeressé teszi a menstruációs ciklust – állítja a szexológus. (Forrás: Borsonline)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található [...]

Budapesti szexshop ajánló, Intim Center rendelés és szexbolt

A normál maszturbációs mozgások unalmasak lehetnek. Ha új fényes érzéseket akarsz, amikor kísérletezni akarsz, nem [...]

Ha merev pénisszel a teremtő isten akarsz lenni, szex előtt dobj be egy potencianövelőt

Problémás erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a nő előtt soha. Mindig legyen nálad [...]