Lolo Ferrari

lolo_ferrariLolo Ferrari (†30) a saját önértékelési és férje megalomániája áldozata lett. Eric Vigne rávette, hogy vesse alá magát 25 plasztikai sebészeti műtétnek. Lolo mindent végigcsinált: arcát felvarrták, szemét újraformálták, orrát átszabták, érzéki, duzzadt ajkakat kapott.
A legfontosabb beavatkozásokat azonban a keblein végezték: mellbősége a műtétek után 180 cm lett. Mellének mérete és súlya miatt állandó hátfájások gyötörték, de mentális állapota is aggodalomra adott okot. A kebelcsodát 2000. március 5-én reggel élettelenül találták grasse-i otthonában. Előzőleg nagy adag erős gyógyszert vett be.
Férje azt állította, Lolónak már a saját temetésén járt az esze, ám a modell családja a férj bűnösségét gyanította, és polgári eljárást indított ellene. Eric Vigne-t 2002. március 2-án letartóztatták, és egy évig vizsgálati fogságban tartották, mert újabb bizonyítékok megingatták az általa előadott verziót. A Lolo által lenyelt gyógyszerek még nem kerültek be a véráramba, azaz hatásukat még nem fejthették ki, ugyanakkor a testen fojtogatás nyomait találták. A halál pontos okát azonban nem sikerült kideríteni, így a férjet 2003-ban szabadlábra helyezték.
[Babes]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó és vibrátor – Anális és vaginális izgatás Szabó Ildikóval

A nők és lányok számára nagyon lényeges az előjáték, mivel nem jönnek olyan könnyen izgalomba [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]

Annyi kell a nődnek, hogy merev farokkal dugd amíg el nem élvez

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]