Eltűnt külföldön Molnár Anikó

molnar_aniko_pucsit

Molnár Anikó vagy eltűnt, vagy valami marketing előkészés folyik. Munkahelyét otthagyta, már egy hónapja távozott az országból, még a rokonai is csak találgatják, merre lehet a szőke kebelcsoda. Édesapjának ugyan küldött egy képeslapot, de más kapcsolata nincs az itthoniakkal. Egy hónapja senki semmit nem tud Molnár Anikóról. Az utolsó információ az volt a Nagy Ő-ről, hogy külföldre utazott, s még közeli barátaival sem közölte, hová megy. Édesapja hetekkel ezelőtt, aki állította, lánya arra kérte, hogy ne beszéljen, ám tegnap már bevallotta, ő sem tudja vele felvenni a kapcsolatot.
– Csak annyit kértem tőle, hogy ha megérkezik, küldjön nekem egy képeslapot. Ezt már hetekkel ezelőtt megkaptam tőle, és megnyugodtam. Csak annyit tudok, hogy a lányom külföldre ment, de hogy hova és kivel, azt nekem sem mondta meg. Most már lassan elő kell kerülnie – nyilatkozta Molnár László.
Anikó testvérének, Attilának sincsenek információi nővéréről.
– Fogalmam sincs, hová ment, jóban vagyunk, de éljük a saját életünket – mondta az öcs. A kebelcsoda édesanyja is szűkszavú volt.
– A lányom senkivel nem akar beszélni – közölte, mintha azt akarná érzékeltetni, hogy önkéntes száműzetésről van szó, amikor azonban arról tudakozódtunk, hogy Anikó egy új szerelem miatt utazott-e el, elhárította kérdésünket.
A Miami Póker Clubnál, ahol Anikó pókerosztást tanult, úgy tudják, hogy az egykori Nagy Ő utazása magánjellegű.
– Megpróbál máshol új életet kezdeni egy szerelmi csalódás után. Időre van szüksége. Nekem csak egy e-mail címet adott, és azt mondta, legkorábban április közepén jelentkezik, addig ne számítsunk rá – mondta el a klub igazgatója.
Molnár Anikó karácsony előtt szakított barátjával, akiről megtudta, hogy volt egy másik barátnője is. A pár fél évig volt együtt, így érthető, hogy Anikó úgy érezte, át kell gondolnia az életét. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen következtetésre jutott, mint ahogy azt sem, viszontlátjuk-e valaha.
[Bulvár]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapest belvárosában Intim Center Astoria, Károly krt. 14.

Hol van a legjobb szexshop üzlet? Magyarországon az első legjobb szexshop Budapesten a belvárosban található, [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]

A nők egyik kedvence a tojás vibrátor, ismerd meg te is!

Mi az a vibráló tojás, a klitorstimulátor (vibrátortojás, vibrotojás, vibrogolyó). A vibráló tojás egy kis [...]

Nemi gerjesztők férfiaknak és nőknek bombasztikus szexhez

A modern élet gyors üteme néha olyan helyzetekhez vezet, ahol a partnerek közötti szexuális vágy [...]

1 thoughts on “Eltűnt külföldön Molnár Anikó

  1. Pingback: Szexpláza – Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Molnár Anikó elhagyta Magyarországot

Hozzászólások lezárva.