Szexshop – Síkosítóval élvezetesebb a szex

A síkosítók használata nem csak élvezetesebbé teszi a szexuális együttléteket, hanem csökkenti a nemi irritációt is. A kidörzsölés megszűnik, a nemi együttlét meghosszabbodik. Az anális szexhez elkerülhetetlen! Vásároljon kedvesének szexuális jellegű ajéndékot az Intim Centerben, és ne feljetsen el síkosítót venni!
Azok a nők, akik síkosítót használnak a szexuális együttlétek közben, magasabb szexuális elégedettségi szintről és nagyobb örömről számoltak be – derült ki az Indiana Egyetem szexuális egészséggel foglalkozó kutatóinak legújabb tanulmányából.
– Annak ellenére, hogy milyen széles körben elérhetőek ezek a termékek, nagyon kevés kutatás foglalkozik azzal az alapvető kérdéssel, miszerint hogyan járulnak hozzá a síkosító krémek szexuális örömszerzéshez – állapította meg Debby Herbenick, a Center for Sexual Health Promotion társigazgatója.
– Az adatok alapján egyértelmű, hogy a síkosítok használata – a tanulmányunk szerint – magasabb szexuális örömszerzést és kielégülést tesz lehetővé.
A kutatók víz – és szilikon alapú síkosítókat egyaránt vizsgáltak. A kutatásban résztvevők beszámolói alapján kiderült, hogy a víz alapú síkosítók használatával kevesebb esetben érzékeltek nemi fájdalmat vagy kellemetlen genitális tüneteket. A résztvevők több mint 70 százaléka számolt be élvezetesebb szexuális együttlétekről hüvelyi vagy anális közösülések alkalmával. A maszturbáció esetében pedig 60 százalékuk hasonló pozitív hatásokat tapasztalt.
További szexshop tanácsok: Anális szex tanácsok – Szexshop férfi kényeztetők, péniszgyűrűk és potenciapumpák – Férfi kényeztetők maszturbátorok – Női kényeztetők vibrátorok és dildók – Sikosítók és masszázsolajak –  Epernek látszó gésagolyó – Hüvely és análgolyó füzér videó – Szexshop választék, csiklóizgatós péniszköpeny – Szexhop választék, pillangóbugyi videó – Fétisvonalas fehérneműk videóriport – Vegyél a nődnek egy felcsatolható vibrátort, ha bátor vagy vagy – Análtágító a Szexshopból videóval


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

Szexshop csomagküldés Postapontokra az egész országba

Miért jobb szexuális játékokat venni a legjobb online áruházakból? A legtöbben még mindig emlékszünk azokra [...]

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

Az erekció a férfi önbecsülése és legfontosabb kincse

Az erekció, a merevedés a pénisz keménységének elérésének és fenntartásának képessége, amely elegendő a nemi [...]