A szadista perverz lányok olcsón megúszták

perverz_butalis_picsakKét fiatal brit lány brutálisan, különös kegyetlenséggel megkínozta egy barátnőjüket, miután rájöttek, hogy egyikük ex-pasijával volt szexuális kapcsolata.
A két lányt múl héten ítélték el tettükért. A 22 éves Lucy Viner-Mood és a 18 éves Lois Gibson több mint 18 órán keresztül kegyetlenül kínozta, és eszméletlenre verte Georgia Fenn-t. A tortúra eredményeképpen a bántalmazott lánynak eltört az orra, másodfokú égést szenvedett, és úszott a vérben. Az eset este történt. A szadista páros Georgiát elcsalta lakásukba, majd ott válogatott kínzásokkal gyötörték. Cigarettákat nyomtak el testén, forró vizet, illetve általuk „házi napalmnak nevezett” forróvízból és cukorból álló elegyet öntöttek rá. A brutális tortúra alatt verték még agas sarkú cipővel is, hajspray-t is fújtak rá, amit megpróbáltak meggyújtani, a fejét pedig fém nyaklánccal ostorozták. Viner-Mood mocskos kurvánka hívta a lányt és arra kényszerítette, hogy közel fél órán keresztül kiabálja „AIDS-es kurva vagyok”. Végül másnap délután kettőkor a meggyötört lányt kidobták az utcára.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Boom Boom extra erős potencianövelő az Intim Centerben kapható, rendelhető! Budapest, Károly krt. 14.

A potencianövelő szerek használata minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális életük javítására törekszenek, [...]

A világ összes szexjátékszer gyártó termékeit árulja az INTIM CENTER

Bármilyen szexkütyü kapható a világ minden részéről! Nyúl vibrátor, csiklóizgató, ujj vibrátor, üveg dildó szex [...]

Potencianövelő rendelés és személyes átvétel Budapesten, az INTIM CENTER szexshopban

Potencianövelő rendelés országosan és személyes átvétel, üzleti vásárlás Budapesten! Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő szerek, [...]

Vibrátor szex az INTIM CENTER vibrátor shop termékeivel

A szexshop üzletekben a vibrátor választék olyan nagy, hogy aki nem tájékozott, az tanácstalanul áll, [...]