A szexfüggés lélektana

A szexfüggők fenyegetve érzik magukat az intimitástól, és bizonytalanabbak a romantikus kapcsolatokat illetően, mint az átlagnépesség – állapították meg új-zélandi kutatók.
A 621 ember bevonásával készült tanulmányban úgy találták, hogy azok, akik kényszeres szexuális viselkedést mutattak, megpróbálják elkerülni, hogy érzelmileg túl szorosan kötődjenek másokhoz.
Mint Karen Faislander kutató elmondta, a szexfüggőség komplex állapot, amelyet még kevéssé tártak fel, például a drogfüggőséghez képest. Amerikai tanulmányok becslése szerint a lakosság 3-6 százalékát érintheti az állapot, az Egyesült Államokban már klinikák kínálják a szexfüggőknek “leszoktató” szolgáltatásaikat. Az utóbbi években ilyen klinikán kezelték például Tiger Woods golfjátékost vagy David Duchovny színészt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ringasd el magad

Ha hiszed, ha nem, a gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. Simogatják, [...]

Dr. Balogh Emese ügyvéd is tesztelte a Szexpláza szexshop kütyüjeit

A jogból végzett dr. Balogh Emese a castingon a Szexpláza online szexshop raktáron lévő erotikus [...]

Vibrátorok színes választéka szexshopban, budapesti szexbolt és online webáruház tippek

Vibrátorok színes választéka szexshopban, beszerezhetők sexshop online rendeléssel vagy szexüzleti személyes vásárlással. Ha férfi az [...]

Dupla élvezetek kétágú vibrátorokkal vagy dildókkal

A kettős szexjátékok jellemzői. Kétoldalas vibrátorok és dildók. A különbség a kettős és a kétoldalas [...]