Olasz csatárok csatája a szexi modellért

A hírek szerint Filippo Inzaghi újra összejött korábbi kedvesével, Alessia Venturával. A Milan labdarúgója az év elejétől kezdett barátnője nélkül mutatkozni a különböző eseményeken, a sajtó azonnal megsejtette, hogy az álompár között valami nincs rendben. Pippo és szexi társa nem is tagadta a váltás tényét, ám a jelek szerint csak átmeneti volt kettejük távolságtartása.

Az olasz bulvársajtó szerint ugyanis újra összejött a korábbi álompár, a labdarúgó és a modell egy szórakozóhelyen ölelgette egymást a kamerák kereszttüzében. Az olasz lapok szerint a kibékülés mögött egy másik szívtipró labdarúgó, Mario Borriello áll. Pippo korábbi csapattársa ugyanis állítólag ráhajtott a facér Ventura kisasszonyra, akit azonban még időben csábított vissza Inzaghi. Forrás: Samsungsport.hu, Simonyi András


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibri kell minden nőnek, hogy egy se legyen kielégületlen

A vibrátornak vibri a beceneve. Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon [...]

A LEGJOBB potencianövelők megrendelhetők, vagy az INTIM CENTER üzletben minden nap megvehetők

A LEGJOBB potencianövelő az INTIM CENTER szexshop potencianövelő kínálatában mindig kapható. A választék a teljes itthon [...]

Szexshop online webáruház árukereső

Szexplaza.hu erotikus weboldal és online szex shop áru és tartalom kereső. Írd be a keresendő [...]

Dildóval szexel Mecseki Anett és Medgyesi Bernadett

Medgyesi Bernadett és Mecseki Anett pornós nevén Black Diamond leszbikus pornó a Szexpláza szexshop webáruház [...]