Lángoló szenvedély

Tudta, hogy ezt kellene tennie, de képtelen volt cselekedni. Élvezni akarta a pillanatot, élvezni akarta a lányt. Nem gondolt a holnapra. Megszűnt számára a világ, elméjéből kihullott minden, semmi más nem létezett már a világon, csak Ők. Senkinek, még saját magának sem engedi meg, hogy elvássza őket attól, amiben most osztoznak.
Maggie élvezettel nyugtázta a férfiból feltörő nyögdécseléseket. Minden bizonnyal szégyenkezni kellene saját, gátlástalan viselkedése miatt, de már eldöntötte, mit tesz, és hogyan teszi. Mielőtt véget érne ez a nap, ismerni akarja a férfi testét, a feje búbjától a lába ujjáig.  Ajkával most a férfi csípőcsontját ízlelgette…. A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felcsatolható dildó és álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján

Felcsatolható dildó, sokak szerint műpénisz vagy műfasz és egy álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján. Az [...]

A kemény péniszért potenciatippek, több libidó és jobb szex!

A magyar férfiak 20 és 65 év között potenciazavarral küzdenek 35-55 % között. A potenciazavar [...]

Vibrátorok színes választéka szexshopban, budapesti szexbolt és online webáruház tippek

Vibrátorok színes választéka szexshopban, beszerezhetők sexshop online rendeléssel vagy szexüzleti személyes vásárlással. Ha férfi az [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]