Családi buli nővéreimmel és anyámmal

El tudod képzelni milyen érzés volt ott feküdni három nő előtt, akik a farkadról beszélnek, miközben mustrálják azt. Az pedig csak fokozta az izgalmakat, hogy ez a három nő itt előttem vérrokonom, és a tekintetük elárulta, mit akarnak tenni, és ez nagyon hízelgő volt számomra. De a hízelgés, a nézés és a beszéd nem elégít ki, nem veri ki a farkam. Pedig ez volt amit szerettem volna csinálni, még ha anyám és a nővéreim néztek is.
Szorítottam a farkam, és ahogy lassan húzogattam fel és le, egy nagy adagnyi előnedv szivárgott ki a végén lévő nyíláson. Három szempár követte, ahogy a hüvelykujjammal megérintem, majd szétkenem a duzzadt makkomon. Éreztem, hogy mindhárman többet akartak, mint ott állni, de nem tudták, mit csináljanak a másik kettővel. Nekem kellett hát megtennem az első lépést, hogy arra ösztökéljem őket, tegyenek valamit… A teljes történet a tagi oldalon itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelőkben gyógyszerek hatóanyagai is találhatók

A nemi szervek zavara számos összetett ok következménye, amelyek a szervezet működésének zavaraihoz vezetnek. A [...]

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]

Ezerféle szexjáték kategóriákba rendezve található az online szexshopokban

A szexuális játékok olyan tárgyak, amelyeket szexuális élvezet előállítására terveztek. Az Ukrajnában megvásárolható legnépszerűbb intim [...]

Szex segédeszközök ajánlója sexshop termékekből

Sexshop ajánló férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak, valamint heteró és homó pároknak is. Az [...]