Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős egészséges kapcsolatnak egy férfi és egy nő között. És a merevedési zavar (az ember tartós képtelensége a pénisz feszültségének elérésére és fenntartására, elegendő a normál nemi közösülés elvégzéséhez) szinte lehetetlenné teszi, ami meddőséget, magányt, depressziót, mély depressziót okoz.

Ha jó potenciát akarsz, akkor adj magadnak egy kis edzést minden nap. Sétálhat a munkától, ha néhány megállóval korábban száll le. A napi esti séták szintén előnyösek az alváshoz. Feliratkozhat egy fitneszteremre, és hetente néhány órát szív és érrendszeri berendezésekkel tölthet. A legfontosabb, hogy ne feledje, hogy a legtöbb modern ember ülő életmódja káros az egészségre.

A véráramlás a fele az erekciós funkciónak. Egy bizonyos idő elteltével a vér visszaáramlik a pénisz felszínén lévő vénákon, és az erekció leáll. Ez az idő határozza meg a közösülés időtartamát. És minden férfi azt szeretné, ha a cselekmény tovább tartana – elvégre olyan jó látni, hogy a párja szemében elégedettségi köd van a hosszan tartó és magabiztos behatolások miatt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz potencianövelő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha a legjobb potencianövelőket és férfiaknaknőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Látogasson el online potencia áruházunkba, és válassza ki a megfelelő kakasgyűrűt magának és partnerének . Talán további dudorok a gyűrű felületén vagy egy vibráló elem nemcsak megnövelik az erekció időtartamát, hanem új érzéseket is kölcsönöznek partnerének. A teljes férfipotencia cikket itt olvashatod el.

Sok erekciós problémával küzdő férfi nem kér orvosi segítséget, ami megnehezíti a merevedési zavar valódi előfordulásának értékelését. Amerikai orvosok szerint a 40 év feletti férfiak száma, akik a merevedési zavar egyik vagy másik formájában szenvednek, eléri a 150 milliót. Nyilvánvaló, hogy ez egy hatalmas orvosi és társadalmi problémát jelent.

A merevedési zavar fő tünetei a következők
– csökkent nemi vágy;
– gyengeség vagy éjszakai és reggeli erekció hiánya;
– a szerelmi simogatások és az erekció kezdete közötti intervallum növekedése;
– korai magömlés és a kiválasztódott sperma mennyiségének csökkenése;
– az orgazmus csökkenése vagy elvesztése;
– hosszú helyreállítás az erekció között, az ismételt nemi közösülés elvégzésének képtelensége;
– a behatoláshoz elegendő péniszfeszültség elérésének és megtartásának képtelensége;
– előrehaladott esetekben teljes impotencia alakul ki.

Ahhoz, hogy megértsük, miért zavarják az erekciót, legalább nagyjából el kell képzelnie a normában való előfordulásának folyamatát. A pszichogén és reflex erekció megkülönböztethető. A pszichogént az agy limbikus rendszere váltja ki erotikus ingerek (vizuális, szagló, hallás stb.) hatására. A reflex erekciót a pénisz megérintése okozza, a gerincvelő alsó részei és a perifériás idegek felelősek annak fejlődéséért. A stimulációra válaszul az érrendszeri endothelium nitrogén-oxidot választ ki, az artériák kitágulnak, a pénisz véráramlása drámaian megnő, a vérrel töltött barlangos testek megcsípik a vénákat, megakadályozzák a vénás kiáramlást – és erekció következik be. Ennek a folyamatnak fontos feltétele a nemi hormonok normális szintje.

A merevedési zavar ezen mechanizmusok bármelyikének megsértését okozhatja. A potencianövelő blog szerint is a fejlődésének okai számos és változatosak:

– A merevedési zavar eseteinek túlnyomó többségét (60-70%) a szív- és érrendszeri betegségek okozzák. A pénisz artériáinak patológiás szűkülése zavarja a normális véráramlást és merevedési zavarokat okoz. A krónikus stressz, az ülő életmód, a dohányzás, a diabetes mellitus, a vér emelkedett koleszterinszintje szintén negatív hatással van, mivel ezek a tényezők maguk is magas vérnyomást és érelmeszesedést okoznak.
– A merevedési zavar gyakori oka az idegvezetés megsértése különböző szinteken. Ezek az agyi keringés akut rendellenességei, az agy és a gerincvelő daganatai és sérülései, az intervertebrális sérv, a különböző neurológiai betegségek, például a szklerózis multiplex stb. Következtében fordulhatnak elő.
Az endokrin rendellenességek is nagyon fontosak. Először is, a cukorbetegség és a diabéteszes polineuropátia, a hipogonadizmus, az elhízás, a pajzsmirigy patológia, valamint a hormonális háttér bármilyen változása, amelyet a tesztoszteronszint csökkenése kísér a vérben.
– A tartós merevedési zavar olyan sérülésekkel járhat, mint a kismedencei törések, a barlangos testek károsodása, a húgycső törései és a nemi szervek műtétei.
– Az urogenitális rendszer gyulladásos betegségei (prosztatagyulladás, urethritis, vesiculitis) megfelelő kezelés hiányában krónikussá válhatnak, ami gyakran merevedési zavarhoz és meddőséghez vezet.
– Gyakran előfordul, hogy a merevedési zavar a szervezetben lévő vegyi anyagoknakvaló kitettség eredménye. Ez számos gyakori gyógyszer bevételének mellékhatása lehet: pszichotróp (antidepresszánsok, neuroleptikumok), vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (béta-blokkolók, diuretikumok), antihisztaminok, lipidcsökkentő, hormonális és egyéb gyógyszerek. A hatékonyságra gyakorolt feltétel nélküli negatív hatást a kábítószerek és az alkohol bevitele fejti ki.
– Viszonylag ritkán a pszichiátriai betegségek – neurózis, depresszió, skizofrénia – a merevedési zavar okaként működnek.
– A pszichológiai rendellenességek,annak ellenére, hogy a legtöbb férfi hajlamos igazolni az ágyban való kudarcát, csak az esetek 10% -ában okozzák a merevedési zavarokat. Fiatalabb betegeknél ez a kóros önbizalomhiány és a kudarctól való félelem miatt következhet be. A stresszes helyzetek, fáradtság, ideges kimerültség, munkahelyi problémák, a nemi közösülés rutinná alakítása, vagy fordítva, a partnerrel való konfliktusok, a kapcsolatok megszakítása szintén negatív hatással van. A tisztán pszichogén merevedési zavar, ellentétben a szerves, időszakos, szituációs jellegű, vele a szokásos reggeli és éjszakai erekció megmarad, valamint a maszturbáció során az erekció.

A legtöbb esetben a merevedési zavarokat nem egy, hanem egyszerre több tényező okozza, azaz vegyes

A széles körben elterjedt meggyőződés, hogy merevedési zavar alakul ki az életkorral nem erősítették meg a vizsgálatokban. Nyilvánvaló, hogy a közvetlen ok itt nem az életkor, hanem az egyidejű betegségek bősége és nagyszámú gyógyszer kényszerű bevitele.

De bármi legyen is az erekciós diszfunkció oka, ez a patológia teljes vizsgálatot és kezelést igényel. Az időben azonosított merevedési zavar az esetek 95%-ában orvosi kezelésre alkalmas. Ennek ellenére csak minden tizedik merevedési zavarban szenvedő férfi kér szakmai orvosi segítséget. A legtöbben mindent a stresszre hibáztatnak, vagy akár megpróbálják elrejteni a problémát, úgy téve, mintha minden rendben lenne.

Gyanítható, hogy a partner valamilyen közvetett jel miatt a hatékonyság megsértésétől szenved: a férfi különböző ürügyekkel kerüli el a szexet, rossz egészségre, fáradtságra utal, későn jön haza a munkából, figyelmen kívül hagyja a tippeket, soha nem kezdeményezi a szexuális kapcsolatot. Ebben az esetben érdemes finoman meggyőzni őt, hogy konzultáljon egy szakemberrel – urológussal vagy urológus-andrológussal.

Az erekciós diszfunkció

Az erekciós diszfunkció diagnosztikai intézkedéseinek célja a fejlődés okának és a változások mértékének megállapítása, ami viszont lehetővé teszi a kezelés ésszerű tervezését.
Nagyon fontos a gondosan összegyűjtött megbízható anamnézis. A beteg legkényelmesebb környezetében az orvos megpróbálja megtudni, hogyan kezdődött a betegség, mi provokálhatja, különös figyelmet fordítanak a szexuális élet egyéni jellemzőire, a “szokásos” nemi közösülésre, az éjszakai és reggeli erekció jelenlétére és minőségére stb.

Ezt követi a nemi szervek általános orvosi vizsgálata és vizsgálata. Ügyeljen a másodlagos szexuális jellemzők súlyosságára, a hajnövekedés jellegére, a pénisz és a herék szerkezeti változásaira, a prosztata alakjára és konzisztenciájára rektális vizsgálattal.

Minden betegnek a hormonális hátterét kell tanulmányoznia. Határozza meg a tesztoszteron, prolaktin, gonadotropin, ösztradiol, tüsző-stimuláló és luteinizáló hormonok vértartalmát. Az egyidejű patológia azonosításához biokémiai vérvizsgálatot végeznek a cukorra, a koleszterinre stb.

Néha differenciáldiagnózis esetén farmakológiai vizsgálatot végeznek papaverin vagy alprostadil bevezetésével a barlangos testekbe.

Az ultrahang nagy jelentőséggel bír a prosztata betegségek (daganatok, prosztatagyulladás stb.) diagnosztizálásában, ami a merevedési zavar oka lehet. Ultrahang dopplerográfia segítségével értékelik a pénisz barlangos testében a véráramlást, a vénás kiáramlás nagyságát. A technika lehetővé teszi az érrendszeri érelmeszesedés jeleinek azonosítását, a rostos változásokat vagy a barlangos szövetek meszesedését, ami a prognózis szempontjából fontos.

A barlangos testek morfológiájának és véráramlásának még részletesebb tanulmányozása lehetséges a pénisz mágneses rezonancia képalkotása és a barlangos szövetek biopsziája segítségével. A pénisz radiopaque vizsgálata (cavernosography) lehetővé teszi a kóros vénás kiáramlás azonosítását, a barlangos testek szerkezetének értékelését.

Számítógép és speciális érzékelők segítségével lehetőség van a pénisz érzékeny beidegzésének vizsgálatára, a spontán éjszakai erekció gyakoriságának és időtartamának felmérésére.

Gyógyszeres kezelés

Az orvosok ősidők óta keresik a férfi hatalom helyreállításának módját. Az első igazán hatékony gyógyszer azonban csak a múlt század végén jelent meg, amikor az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalat felfedezte a szildenafil-citrát váratlan mellékhatását. Ezt követően az eredetileg a magas vérnyomás kezelésére szánt gyógyszer az egész világon Viagra néven vált ismertté. Elég gyorsan belépett a klinikai gyakorlatba, köszönhetően egyedülálló képességének, hogy fokozza a nitrogén-oxid pihentető hatását a barlangos testekre, növelve a véráramlást és javítva az erekciót, még alacsony tesztoszteronszint esetén is a szervezetben. A mai napig egy egész gyógyszercsoport – foszfoditeráz inhibitorok-5 – hasonló hatással rendelkezik. A leghíresebbek a vardenafil Levitra, és a tadalafil Cialis.

Az alacsony hatékonyság miatt más csoportokból származó gyógyszerek (kb. 30%) csak a merevedési zavar komplex terápiájának részeként használhatók. Ezek elsősorban tesztoszteron készítmények (“Nebido”, “Androgel”), prolaktin inhibitorok (bromokriptin,parlodel), értágítók, biogén stimulánsok és adaptogének (ginzeng, eurycoma, aloe stb.).

A gyógyszeres kezelés mellett speciális mechanikai eszközök is vannak az erekció javítására. Ez az úgynevezett vákuum-constrictor terápia vagy LOD terápia. A pénisz üreges testében a negatív nyomás mechanikusan jön létre, ami hozzájárul a megnövekedett véráramláshoz. Egy speciális gyűrű tömöríti a pénisz alapját, megakadályozza a vénás kiáramlást és fenntartja az erekciót. A vákuumeszközök hatékonysága körülbelül 60%.

Fontos helyet biztosít a merevedési zavar kezelésében és megelőzésében a fizikai aktivitás és a sport, mivel az ülő ülő életmód a medence torlódásának kialakulásához, a nemi szervek vérellátásának romlásához, a tesztoszteron szintjének csökkenéséhez vezet a szervezetben. Jó hatást fejt ki a guggolás, a futás, a jóga, a torna, amelynek célja a perineum izmainak képzése. Még egy egyszerű, napi legalább 10 ezer lépéses séta is segíthet normalizálni a vérkeringést, növelni a tesztoszteron termelést és javítani az erekciót.

A kismedencei és szeméremterületek masszázsa is segít növelni az érrendszeri tónust

Nem kis jelentőségű a megfelelő kiegyensúlyozott étrend. A merevedési zavar megelőzése érdekében a többszörösen telítetlen zsírsavakban (omega-3) és nyomelemekben, például magnéziumban, káliumban, cinkben gazdag élelmiszereket kell bevonni az étrendbe. Ezek az anyagok zsíros tengeri halakban, osztrigákban, garnélarákban, vörös kaviárban találhatók. Nagy mennyiségű cink tartalmaz diót és mézet. A zöldségek és a zöldek – pirospaprika, koriander, gyömbér, petrezselyem, spárga stb. – B- és C-vitaminokban gazdagok. A könnyen emészthető szénhidrátok (édességek, sütemények, burgonya, édes gyümölcslevek és szóda) használata éppen ellenkezőleg, ajánlott minimálisra csökkenteni, mivel elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethetnek. Ez utóbbi az erekciós diszfunkció egyik leggyakoribb oka.

A lehető leghamarabb (ideális esetben még a merevedési zavar kezdete előtt) a dohányzást, az alkoholt és a kábítószer-használatot el kell hagyni. Az urogenitális rendszer gyulladásos betegségeit időben és helyesen kell kezelni, megakadályozva a krónikus formába való átmenetet.

Pszichogén merevedési zavarban szenvedő fiatal betegeknél a pszichoszexuális terápia jó hatást fejt ki. Monoterápiára használható, de gyakrabban hatékony más módszerekkel kombinálva.

Abban az esetben, ha az összes meglévő konzervatív módszer hatástalan volt, a merevedési zavar sebészeti kezelését alkalmazzák: érrendszeri műveletek a nemi szerveken vagy a protézisek beültetése.

A péniszen végzett érrendszeri műveletek (a barlangos testek revascularizációja, a dorális véna rezekciója, a pénisz vénáinak felbátorodása) célja az artériás beáramlás növelése és a vénás kiáramlás csökkentése. Sajnos az ilyen műveletek eredménye rövid életű.

Az utolsó szakaszban, amikor minden más lehetőség kimerült, meglehetősen hatékony módszer a pénisz protézisek. A beültethető péniszprotézisek eltérő kialakításúak lehetnek. A legtanibb ma háromkomponensű hidraulikus protéziseknek tekinthető. Lehetővé teszik a szexuális funkcióhelyreállítását a műtéten átesett betegek 90-95%-ánál.

Függetlenül a merevedési zavar formájától és stádiumától, ez az állapot professzionális orvosi ellátást igényel. A helyes és időszerű kezelés az összes orvosi ajánlásnak megfelelően lehetővé teszi a legtöbb esetben a normális szexuális funkció helyreállítását és sok éven át tartó fenntartását.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!