Édes hármas – szextörténet

Abban a pillanatban úgy érzem, hogy nincs semmi, amit meg ne tennék neki, csak hogy szeretkezhessek vele. Ezt bizonyítandó azonnal oda is lépek hozzá, és miközben végigszánkázom a számmal a mellén és a hasán, letérdelve letolom a nadrágját az alsóval együtt. Aztán a kezemmel a fenekét simogatva felajzottan esek neki a számmal. Nem vesztegetem most az időt gyöngéd puszikra és apró nyalogatásokra, akarom hogy érezze a szenvedélyem. Oldalra hajtott fejjel ajkaim közé veszem duzzadó farkát a tövénél, és nyelvemet kicsit kinyújtva végighúzom rajta a szám felfelé, hogy aztán a makkját elérve rögtön rá is bukjak, és mélyen a számba eresszem. Aztán ha már ott van, hát maradjon is, a nyelvemmel simogatom körbe. Végül mégis hagyom, hogy lassan kicsússzon az ajkaim közül, mert így jobban végig tudom nyalogatni a hegyét, ami már sós ízű az előnedvtől… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon [...]

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés! Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, [...]

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Ha merev pénisszel a teremtő isten akarsz lenni, szex előtt dobj be egy potencianövelőt

Problémás erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a nő előtt soha. Mindig legyen nálad [...]