Csöcsörésznék a nagymellű csajokat

A valódi vagy szilikon nagy mellek, a pornóban big tits hatalmas méretben feltűnést keltenek. A nagy mellek nem minden esetben okoznak boldogságot tulajdonosaiknak, ugyanis akár kényelmetlen is lehet. Voksán Virág Dj Flower elmondta, ő már megszokta nagy melleit, és szoros sportmelltartóban futás, párnákkal pedig hason alvás közben sem okoznak neki kellemetlenséget.

baj-angelika

Azt viszont elárulta, hogy mivel nehezen találja meg kedvenc, nagy, merevítő nélküli szivacsos melltartóit Európában, Amerikából szokta rendelni őket.

Kelemen Anna korábban a rend őreivel is konfliktusba került, a nagy keblek miatt ugyanis nem kapcsolta be biztonsági övét vezetés közben. Baj Angelika, az ország legnagyobb kebleinek birtokosa elmesélte, sokan nem csak gyönyörködni szeretnének melleiben, és akár lányok is megállítják az utcán, hogy megfoghassák őket. Baj Angelika elárulta, hangulatfüggő, hogy megengedi-e ezt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]