Monique Covet, Visi Mónika újra pornózik öt fasszal

Úra pornózni kezd Monique Covet vagyis Visi Mónika. Mellékesként pedig Svájcban árulja a testét. Egy svájci bordélyház lapján bukkantak fel Monique Covet fotói. A Bors megkeresésére a pornóval híressé lett kebelcsoda nem tagadta, tényleg járt Svájcban, ahová vissza is utazik. De előtte leforgat pár felnőttfilmet.

– Öt színes bőrű férfival, egy kemény jelenetben térek vissza a filmvászonra – újságolta Monique, aki az elmúlt hetek megpróbáltatásairól is megemlékezett. – Genfben jártam, valóban én szerepelek a honlapon. Egy magyar barátnőm üzlete ez, én vagyok a vendégcsalogató. Igaz, két munkára így is vállalkoztam, pedig csak felejteni, pihenni mentem ki – magyarázta.
Monique egyelőre csak két hétre hagyta hátra a római luxus örömlányok zűrzavaros életét, de rövidesen visszatér a Genfi-tó partjára.

Monique-Covet

– Kiutazásom előtt két nappal összejöttem egy fiúval, akinek két barátja is kuncsaftom volt. Másnap egy szex-partiba csöppentem, két férfival és egy transzszexuálissal estünk egymásnak – én meg elmondtam az újdonsült páromnak. Persze utólag. Most azért tértem vissza Rómába, hogy tisztázzuk a kapcsolatunkat. Ha komolynak érzem a szándékait, megállapodom, hisz régóta erre vágyom. De néhány pornófilmet még leforgatok, és Svájcba is biztosan visszamegyek dolgozni még. Egyébként a divatszakmát tanulom, kitűnő eredményekkel vizsgáztam. Ősszel talán már ki is jön az első kollekcióm. Olaszországban már nem szeretnék dolgozni, itt sosem lehet tudni, mikor “jön össze” a szomszédjával az ember – magyarázta Covet, akit a vele reklámozó bordély árlapja szerint egy órára akár kilencvenezer forintnyi svájci frankért ki lehet próbálni – írja a Borsonline.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]

Szexshop online webáruház árukereső

Szexplaza.hu erotikus weboldal és online szex shop áru és tartalom kereső. Írd be a keresendő [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

A legjobb potencianövelő tabletta az Intim Centerben kapható

A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt [...]