Óda a combfixhez

Azt hiszem, lassan szakrális jelentőséget fogok tulajdonítani a fehérneműknek, de tényleg nagyon boldoggá tud tenni egy új darab vásárlása. Már maga a felfedezés is, amikor nem is akarok venni, de alaposan felmérve az újdonságokat, (már megint) rátalálok egy (na jó, kettő) otthagyhatatlan combfixre és onnantól kezdve a meccs eldőlt, a csipke győzött.
Következik a boldog próbálgatás, az elégedett kép, amit a tükörben látok és minden szép és nyugodt és euforikus a nap hátra levő részében. Szerintem a harisnyagyártó cégek minden bizonnyal istent szolgálják… A combomat körülölelő csipkerész legalábbis isteni érzés.
Csak azt nem tudom, mihez fogok kezdeni az egyre tornyosuló harisnyaheggyel. Szerintem, ha a nap minden órájában másikat viselnék, akkor is kitartana egy darabig a készlet. Be kell ismernem, függő vagyok. És eszem ágában sincs elvonó terápiára járni…

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tuti hely a szexshop Budapest INTIM CENTER a Károly krt. 14. félemelet

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az [...]

Hosszú idejű Maratoni szex Maraton potencianövelővel! Rendelés bolti eladás itt!

A férfiaknak a szexuális funkciózavarok közül a leggyakoribb a merevedési probléma okozta problémák. Míg a [...]

Intim Webshop az Intim Center szexshop online webáruháza nonstop nyitva

Az online szexvásárlás kényelmes és házhoz, vagy szállítási címre hozzák a csomagot. Az online szexshopping [...]

A női szexjátékok tudása és minősége a mennyekbe emeli az élvezést

Amikor a lányoknak szóló játékokról, babákról, babaházakról, mackó nyuszikról és medvékről, ugrókötélről, babakocsis babakocsiról és [...]