Édes tudatlanság

A dolgok pillanatnyi állása alapján azt gondolom, hogy irreális érzelmekre vágyom. Nem csak most, mindig is így voltam ezzel. Úgy akartam szeretni, hogy fájjon, hogy minél jobban érezzem. Még sokkal fiatalabb, kevésbé elkényelmesedett időkben arról fantáziáltam önkielégítés közben, hogy tányérok törnek, pofonok csattannak, kiabálás és egymásnak esés. Egymás felfalása, bekebelezése, megsemmisítése… Sok túlzás, sok irracionalitás, tömény érzelmek. Amikkel nem lehet együtt élni, sem elviselni, mert felemésztenek és megfojtanak. Az érzelmeket pillanatoknak gondolom, a pillanat pedig határtalan.

De persze, hogy is lehetne másképp… A tudomány szerint inkább férfi, mint női agyam van és rendelkezem az ikrek fajspecifikus jellemzőivel. Nekem az agyam az első, mindig is fontos volt a dolgokat értenem, ismernem, sokszor szó szerint rám tör az éhség az újdonságok iránt, melyek kitágítják a tudatom. Tudni akarom, mi miért történik, meg kell tudnom nevezni valamit ahhoz, hogy megértsem. A gondolkodásom tárgyává kell tennem a körülöttem zajló világ minden részét. Ez éltet, nem pedig az érzelmek, amik ugyebár irreálisnak tűnnek számomra… Persze a kettő összefügg, mivel nem tudok mit kezdeni az érzelmekkel, de mégsem iktathatók ki, szélsőséges formában kapom el őket. Ennek a színtere pedig a szexualitás. Nem túl meglepő, így lesz a világ középpontja a szex… Ami alkalmat ad arra, hogy a tudat kikapcsoljon és a gondolat háttérbe szoruljon. De ez csak átmenet, amit mániákusan űzök és próbálok fenntartani -hiába. Közben pedig menekülök minden elől, ami konzerválni akarná a stabilnak mondható helyzetet. Arról nem is beszélve, hogy az idegen ágyban ébredés egyszerűen képtelenség. Szellemi partner kell, különben nem is tudom partnernek tekinteni, hiszen az agyam a domináns…Ördögi kör.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

Az INTIM CENTER szexbolt és online szexshop tisztességes vállalkozás

A 30 éve nyitva tartó bolt és a régóta működő webáruház és több mint százezer [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]