Pszichoanalizis

Valószínűleg nagyon kevés olyan nő van, aki sosem esett egy nála jóval idősebb férfi bűvöletébe. Én kifejezetten hajlamos vagyok erre. Jobban mondva a fantáziám kifejezetten hajlamos rá. Korábban egyenesen elképzelhetetlen volt, hogy a korombeli srácok felkeltsék az érdeklődésem és ma is előítéletes vagyok velük szemben. Azért a túlzásokat is kerülöm, mert mégiscsak a földön kell járni. Persze nyilvánvalóan élveztem, hogy 16 évesen megismertem az izgalmasan különc 27évest, akivel szenvedhettünk, hogy miért nem lehet ezt vállalni, és nálam mindig jó ponttal indult az a pasi, akivel tulajdonképpen külső okoknál fogval nem is lehet semmi. Így az akkoriban megismert, szintén 27éves szexuálpszichológus is kedvemre volt. Lenyűgöző dolgokat mondott rólam, amiket akkor nem tudtam, a hanglejtésemből tudta, hol tart a ciklusom, jobban ismerte a testemet, mint én magam. Mire is vágyhat egy önmagát kereső, lázadó tinédzser, ha nem egy pszichoanalízisre… Engem legalábbis felizgatott. Azóta tud begerjeszteni az “okos férfi”, az agyam a kezdetektől fogva a legfontosabb erogénzónám.

A furcsa az, hogy azóta is többször akadtam össze idősebb férfivel, sosem történt semmi komoly. Persze a fejemben igen és ez hatalmas orgazmusokat okozott, de inkább stimulálóként voltak jelen, és csak az agyamban, mint a valóságban. Mindig szívesen játszom el a gondolattal, hogy szeretőjévé leszek egy nős, 40-es férfinek, de ezt is csak az elutasításért, mert tudom, hogy a végét a szenvedés jelentené, a könyörgés, a dühös szex és kiabálás. Valami olyasmi, ami a sznvedéllyel, vagy a szenvedély végével jár. Mint amikor nem tudjuk, hogy hol vagyunk, magunkhoz térve az ájulás után. Ezekre a fantáziákra is szükségem van. Csak nem értem, miért… A valóságban ott vannak az idős urak, az apám barátai például. Jól szituált, zömében cégtulajdonos férfiak, a feleségüket mind megcsalta már és talán épp ezért olyan izgalmas velük. A kedvencem egy nagyon magas, roppant férfias testalkatú ember, több, mint 30évvel idősebb nálam. “Édesnek” hív és mindig megsimogat, ahol ér. Ha mellettem ül, a combom. Ha egymás mellett állunk, átkarol, vagy a hajamba túr. Az a kedvencem. Nagy keze van, erős. Ahogy a hajamba nyúl elképzelem, hogy megmarkolja és hátrahúzza a fejem. Egyszer elég sokat ivott és távozás előtt úgy adta a kötelező puszit, hogy el kellett hajolnom, hogy ne menjen “illetlen” helyre. A másik kedvencem nem a tipikusan férfi jegyeket viseli magán, de nagyon kellemes ember. Neki csak “bébi” vagyok, ami egy viccelődésből maradt meg. Az illatomat szereti a legjobban. Sokszor csak odahajol a nyakamba és mélyen magába szív engem. Persze, hogy felizgat… Mégsem kezdnék velük, az a baj, hogy nem szeretem, ha valami tényleg meg is történik, mert akkor nincs visszaút. Jó ott lebegni a határvonalon, ami feszültséget kelt, mert megtehetném, de mégsem teszem. Miközben saját magamat kínzom az édes tagadással, ami még inkább gerjeszti a vágyat. Nos, igen. És az apa-komplexusom sem elhanyagolható…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]

Kétvégű dildóval szexel Garici Elena és Iscusitu Cristina

Garici Elena és Iscusitu Cristina Maria dildó szex. A pornóforgatáson a lányok szeretik a leszbikus [...]

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]

Szexshop ötletek, az Intim Center minden nap nyitva

Célul tűztük ki magunknak, hogy segítsünk az embereket félelmeik eltávolításában, megtanulni elfogadni önmagukat és testünket, [...]