David Carradine, a Kill Bill sztárja szexjátékban halt meg

Döbbenet! Bizarr „szexjáték” gyilkolta meg a filmsztárt? Menedzsere nem öngyilkosságnak, hanem „tragikus balesetnek” nevezte a történteket.

David Carradinet, a Kill Bill sztárját holtan találták bangkoki szállodai szobájában. A 72 éves színész a BBC értesülései szerint valószínűleg öngyilkos lett, a helyszínelő rendőrök ugyanis egy kötelet találtak a nyaka körül. Az újabb hírek azonban már elvetik az öngyilkosságot.

Carradine 1964-ben jelent meg először a filmvásznon, azóta nevét több sikeres és kevésbé sikeres alkotásból is ismerhetjük. Híressé a Kung fu című sorozat tette, de az igazi áttörést Tarantino Kill Billje jelentette. Úgy tűnt, hogy a színész újra megtalálta helyét a filmes világban, több főszerepet is kapott, az öngyilkosság lehetőségét emiatt is többen megkérdőjelezik.

Annál is inkább, mivel a rendőrség által megerősített információk szerint Carradine meztelen teste a függönyökhöz használt bársonykötélen lógott a Swissotel Nai Lert Park Hotel egyik luxusapartmanjának gardróbszekrényében. A holttestet pénteken boncolják fel, többen azonban máris tényként kezelik: a színész egy bizarr szexjátékba halt bele. A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint nemcsak Carradine nyaka körül találtak kötelet, hanem a pénisze körül is. A thai hatóság nem bukkant kimondottan öngyilkosságra utaló nyomokra (például hiányzott a búcsúlevél), és a színész pénisze körül talált kötélből azt feltételezik, hogy valamilyen szexuális játékba halhatott bele a filmsztár – írta a The Inquisitr magazin.

Carradine a Stretch című film forgatása miatt tartózkodott Thaiföldön, és nem jelent meg a szerda esti vacsorán, amelyet a stáb tagjai fáradtságnak tulajdonítottak. A színész holttestét csütörtök délelőtt találta meg a takarítónő. A hivatalos jelentés szerint Carradine-ra meztelenül bukkantak  szobájának gardróbszekrényében, nyakán és péniszén kötéllel. Sőt mindkét keze is össze volt kötve, a kötél pedig a nyaka köré volt tekerve. A rendőrök szerint egy másik személynek is a szobában kellett tartózkodnia Carradine halálakor.

Fojtogatós szex:  Ennek a szexjátéknak a kedvelői azt állítják, hogy a véráramlás elállítása maximális élvezetet ad, az agyi oxigénhiány ugyanis fokozhatja a kéjt. Amikor azonban az egyik személy elzárja a levegő útját, vigyázni kell arra, hogy a partnere ne fulladjon meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]

Az amatőr pornós Gyúró Ildikó a castingon a dildót is szereti

A Szexpláza online szexshop nagy vibrátor és dildó árukészletéből egy realisztikus, valósághű dildót is szeret [...]

Az online szexshop áruházak előnyei és hátrányai

Hol lehet szexjátékot venni: az egyik utcai boltban élő ember kezéből? Vagy úgy, hogy egy [...]