Kicsi a péniszed és nagyobb farkat szeretnél?

Mi a teendő, ha kis péniszed van? A farok mérete növelhető? A test és a test szerkezetének anatómiája úgy van elrendezve, hogy minden embernek egyedi méretei és méretei legyenek a nemi szerveknek. És sok férfit aggaszt az a kérdés, hogy a pénisz milyen méretét tekintik normálisnak, mi a teendő, ha egy kis pénisz és mérete kategorikusan nem felel meg a tulajdonos vágyainak?

A pénisznövelésel foglalkozó cikkek statisztikái azt mondják, hogy a férfiak kétharmada elégedetlen a nemi szervek dimenzióival, és több mint fele pusztán az előítéletek és komplexek miatt szenved ettől az érzéstől. Az orvosi gyakorlatban van egy norma, vagyis annak mutatói, hogy mi legyen a pénisz mérete egy átlagos emberben.

Milyen méretű pénisz számít standardnak?

Milyen méretű férfiasság ideális? Lehetetlen egyértelműen megmondani, hogy hány centiméternek kell lennie egy adott férfi péniszének. Ismeretes, hogy a pénisz mérete közvetlenül függ a tényezők és mutatók nagy listájától. Ezenkívül nem az utolsó szerepet játszik az állampolgárság, a testkonfiguráció, az ember kora és genetikája.

  • Pénisznövelő tanácsokat is adunk, hogy lehet jó a szex kis farokkal, és ha a nagyobbítás lehetőségei és csak a lényeg érdekel, akkor a pénisznövelő szereket, és péniszpumpákat ajánljuk.

Az orvosi igazolás a péniszméretek három osztályozását veszi figyelembe:
– Nagy, amikor a fallosz hossza meghaladja a 20 cm-es jelet Általában csak kevesen rendelkeznek ilyen lenyűgöző méretekkel, és még akkor is, ha ezek az afrikai fajok képviselői.
– Normál, ha a fallosz hossza 12-18 cm. Az egész világ férfi lakosságának több mint 60% -a ebbe a kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy ez a méret a szabványnak tekinthető. Ezenkívül az orvostudomány azt mondja, hogy ez ideális méret, figyelembe véve a női nemi szervek szerkezetét.
– Kicsi, ha a fallosz hossza 10 cm vagy annál kisebb. Egy ilyen patológia, mint a mikropénisz, a férfi populáció 5% -ánál fordul elő, és leggyakrabban a kezelés oka.

Sok férfi előítéleteknek és sztereotípiáknak van kitéve, hogy a nők szeretik a fallosz nagy méretét. A társadalmi felmérések megerősítették, hogy a nők számára a fallosz vastagsága sokkal fontosabb, mint a hossza, és a túlzottan nagy pénisz kellemetlen érzést okoz a szex során.
A sex webshop szerint is különös figyelmet kell fordítani arra a kérdésre, hogy hogyan kell helyesen mérni a fallosz méretét. Hosszát vonalzó határozza meg, a szélső pont a pénisz fejének széle és a hablyukasztó szög (90% a pénisz alapja és az elülső hasfal között). A mérést a fallosz tetején vagy az oldalon, egyenes állapotban végezzük.

Mi van, ha kicsi a péniszed?
Mielőtt egy férfi eldöntené, mit tegyen, ha egy kis pénisz természetesen sok kellemetlenséget és izgalmat okoz, fontos eldönteni, hogy van-e helye a patológiának, vagy ez csak előítélet. A fallosz hosszának mérése után érthető, hogy egy kis pénisz nem lehet hosszabb, mint 9,5 cm. Ha a paraméterek ilyenek, érdemes beszélni a mikropénisz patológiájáról.

A következő tényezők vezethetnek egy ilyen patológia kialakulásához:
– genitális sérülések;
– fejlődés veleszületett rendellenességei, különösen a cryptorchidizmus, a craniopharyngioma, az anorchidizmus, a Pasculani, a Nunan, a Del Castillo szindrómák);
– tesztoszteronhiány a pubertás idején;
– az 5 alfa reduktáz hiánya az ember testében;
– gyulladásos, traumás vagy daganatos jellegű herékbetegségek.

Mit kell tennie az embernek egy ilyen problémával, mint a mikropénisz? Először is, forduljon a klinikához egy andrológushoz vagy urológushoz. A diagnózis során meghatározzák az ilyen patológia okait, ennek alapján kiválasztják a kezelési módszereket. Továbbá a terápia folyamata a következő lehet:
– Pszichológus konzultációja és segítése.
– Hormonterápia endokrin patológiák és tesztoszteronhiány esetén.
– Sebészeti beavatkozás a fallosz méretének növelésére funkcionális, orvosi és esztétikai indikációk alapján.

Leggyakrabban a mikropéniszt sebészeti úton kezelik a pénisz hosszának, vastagságának növelése és a merevedési zavarok kiküszöbölése érdekében. Végül a műveletnek 2-3 cm-t kell hozzáadnia a korábban rendelkezésre álló paraméterekhez. Sokkal célszerűbb előre megakadályozni az ilyen patológiákat, ezért szükséges:
– egy terhes nőnek helyesen kell enni, egészséges életmódot kell vezetnie, elkerülve a rossz szokásokat és a rossz ökológiát,
– figyelemmel kíséri a fiú egészségét és fejlődését még a pubertás előtt és azon túl is;
– szabályozza a hormonok szintjét egy tinédzserben;
– megakadályozzák a stresszt és az elhízást egy tinédzserben.

Az ötszáz újszülött fiú közül csak egynek van fejletlensége a nemi szerveknek és a mikropénisznek. Ellenkező esetben a 10 cm-es és annál nagyobb méret nem igényel korrekciót és kezelést, az erekciót táplálkozás, gyakorlatok és különféle alternatív módszerek segítségével lehet erősíteni, ami lehetővé teszi, hogy a gerjesztett állapotban lévő pénisz sokkal tovább növekedjen.

Milyen előnyei vannak a kis méretnek?
Ha egy embernek nincs mikropénisz patológiája, de a nemi szerv mérete kicsi és messze nem tökéletes, érdemes konzultálni egy urológussal és pszichológussal a komplexek és az önbizalom kiküszöbölése érdekében. Kevés ember tudja, hogy az ókorban egy kis pénisz az ember arisztokráciájának jele volt.

Fontos! A nő érzései a szex során sokkal jobban függenek a vastagságtól, mint a fallosz hosszától. Ezenkívül a női orgazmusért felelős G-pont sekélyen helyezkedik el, így egy kis pénisz hasznosabb lesz, mint valaha.

A nők megjegyzik, hogy egy kis pénisz tulajdonosával sokkal kellemesebb a nemi közösülés, mint ha egy férfinak lenyűgöző fallosza van. A szexológusok azt is bebizonyították, hogy még 12-14 cm-es péniszével is képes egy férfi örömet okozni egy nőnek a szexből, mivel csak a G-pont területét stimulálja.

Gondolod, hogy a pénisz mérete befolyásolja a szex minőségét?
A pénisz kis mérete nem ok a komplexekre és az önbizalomhiányra. Vannak pénisznövelő kapszulák is, de valójában a szerény méretű tulajdonosok sokkal találékonyabbak az ágyban egy nővel, több időt töltenek a simogatásokra és az előjátékra, ráadásul egy kis pénisz lehetővé teszi, hogy különböző típusú szexekkel kísérletezzen. A patológiát csak fallosznak tekintik, amelynek hossza kevesebb, mint 10 cm, ebben az esetben a kezelést előírják.

Mit tegyek, ha kicsi a péniszem?

Ez a kérdés bestseller lenne a szex világában. Dobjuk félre az átlagos pénisz 18 cm-ét, a megnövekedett méretigényű hölgyeket is. Hogyan lehet szexelni azoknak a férfiaknak, akiknek a pénisze valóban kisebb vagy sokkal kisebb az átlagnál? Vannak trükkök.

A tudósok számos tanulmánya bebizonyította, hogy a pénisz hossza nem játszik kulcsszerepet egy nő örömében. Sokkal fontosabbak az ember képességei, valamint a pénisz alakja és vastagsága. Ezenkívül a nagy péniszű férfiak nem kevesebb nehézséget tapasztalnak a szexben, például azok a 11% -ok, akiknek 18-20 cm-es péniszük van, gyakran használnak speciális fúvókákat, amelyek korlátozzák a hosszúságot. A 20 cm-es vagy annál nagyobb péniszű férfiak boldogtalan 4% -a szenved magánytól – a nők egyszerűen félnek szexuális kapcsolatot létesíteni egy ilyen adatokkal rendelkező férfival, miután megtudták a hölgy méltóságának nagyságát, egyszerűen elmenekülnek. Függetlenül attól, hogy minden olyan szomorú-e a szerény méretű tulajdonosok számára, a statisztikák hallgatnak, de van néhány módja annak, hogy szexuálisan aktívak és boldogok legyenek még egy kis méltósággal is.

► Fogyj!
A zsírréteg a közönséges területen alattomosan elrejti a kívánt centimétereket. Amint elegendő számú kilogrammot veszít, azonnal felhasználhatja a pénisz kiürített 1-2 centiméterét.

► Válasszon sportlányokat!
A sport csodákat tesz a vérkeringés és az izmok erősítése szempontjából, beleértve a hüvelyi izmokat is. Ha az intim izmok jó állapotban vannak, akkor egyáltalán nem kell beszélni a pénisz méretéről – a lány hüvelye pontosan annyira nyúlik, mint a pénisz. A képzett hüvelyfalak szorosan lefedik a legkisebb péniszt is, ami tökéletes érzéseket hoz mindkét partner számára. Az intim izmok tónusának erősítése segít a speciális gyakorlatokban is – a méhépítésben, amelyeket a leghatékonyabban hüvelyi golyókkal és láncokkal végeznek.

► Legyen képes a nők kedvében járni!
Ha a csikló simogatásának ásza és a G-pont istene vagy, a pénisz mérete elhalványul a háttérben. A maximális hatás érdekében tanulmányoznia kell a női fiziológiát, az erotikus masszázst és a nő testén lévő egyes erogén zónák simogatásának finomságait – használjon speciális képzést. Ne felejtsd el a nők fantáziáit, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy ez már túl sok – a partnerek értékelik a kísérletezőket.

► Válassza ki a megfelelő pózokat!
Alkalmasak azok a pozíciók, amelyekben a pénisz teljes hossza részt vesz, és azok, amelyek csökkentik a hüvely szélességét. A kis pénisz legnépszerűbb pozíciói:
– kanál (az oldalon az ember hátulról lép be);
– ennek variációi (a fiziológiától függ – egy nő megpróbálhatja megváltoztatni az elhajlást, teljesen lefeküdni, felemelni a fenéket, vagy fordítva, hogy emelkedjen, visszahúzva a kezét az ágy hátsó részén);
– a misszionáriusi testtartás változata, ahol egy nő a lehető legnagyobb mértékben feldobja a lábát;
misszionárius póz, ahol egy párnát helyeznek a partner feneke alá, vagy egy férfi támogatja a hölgyet a seggénél, magához szorítva – minden értelemben nagyon erotikus gesztus.

► Használjon trükköket a szexboltból
A pénisz hosszának és vastagságának növelése segít az Intim Center szex shop készletéből a vákuumszivattyúk és a speciális fúvókák, hosszabbítóknak. De ne vigyük túlzásba – legyen ritka fajta, és szeretnie kell az igazi méretét.

► Forró előjáték
Talán a farkad nem olyan kicsi? Csak nem vagy elég izgatott? A férfi pénisz eléri maximális méretét, ha kellően felkeltette, és amint azt a megfigyelések mutatják, a pénisz jelentősen nagyobb lehet egy jótól. Ne felejtsd el elmondani a barátodnak.

► Szerencsés
A kompakt pénisz garantált résztvevője a szexnek. Még akkor is, ha a partner még soha nem próbálta ki ezt a fajta szexet, 99% -ban biztosak vagyunk benne, hogy megkapja a beleegyezését, de a nagy falloszokkal rendelkező szexszimbólumok oldalra nyelik a nyálat. Hadd legyenek irigyek! A szexből származó női öröm (ne feledkezzünk meg a további kenésről) nem szerényebb, mint a hüvelyi szex – a közös falon keresztüli szex esetén a G-pont tökéletesen stimulálódik, és a csikló simogatása egyáltalán nem jelent problémát semmilyen helyzetben.

► Állítson fel szexuális rekordot!
A kis méretek kevés erőfeszítést igényelnek, azaz gyorsabban felépülnek a szex után, és hosszabb ideig tartják az erős erekciót. Nem ez az oka egy őrült szexéjszakának és számos orgazmusnak?
És végül, ne felejtsük el azokat a közhelyeket, amelyekért a nők valóban értékelik a férfiakat, és azt akarják: önbizalom, az ajándékok gondozásának és adásának képessége, elkötelezettség és pénzügyi jólét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Melyik a tuti szexbolt és online szexshop Magyarországon?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy kell. [...]

Női boldogság szexshop dildóban ülve teljesedik ki

Legjobban a női boldogság szexshop kütyükkel, intenzív orgazmussal érhető el. A Lavju Net írja, hogy [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]