Schobert Lara, Rubint Réka lányának tangás segge közszereplő

Schobert Norbi kiakadt, amiért a bulvár közszájra tűzte, hogy Rubint Rékával közös lánya, Schóbert Lara megbukott az érettségin. Szerinte ez magánjellegű információ, amihez senkinek semmi köze.
– Lehetsz ma a legkövetettebb celeb, henceghetsz a luxuséleteddel és mindehez felhasználhatod a gyerekeidet, sőt, megélhetsz mindebből a felső 1% életszínvonalán. Magyarországon jelenleg csak addig vagy közszereplő, amíg a gyerekeid fehérneműs seggét tárod tömegek elé, meg persze amíg ezért benyújtod a számlát a szponzoroknak.
Amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust. Ilyesmi a fejlett világban elképzelhetetlen, ezért úgy gondolom, hogy ha emiatt súlyosbítják az egy év próbaidőmet, akkor ezt az árat meg kell fizetni. – írja egy blogger, és megemlíti, hogy Az anyja Rubint Réka teljesen meztelen fotókat is publikált.

Írtunk róla, hogy Schobert Norbert lánya, Schobert Lara megbukott az érettségin. Azért is lett gyanús az embereknek a dolog, mivel a család folyamatosan beszámolt mindenről a közösségi médiában, hogy Lara miképp küzdi le az akadályokat az érettségin, de aztán hirtelen nagy lett a csend.

Később kiderült, hogy az egyik osztálytársa miatt szárnyra kelt pletyka nem szóbeszéd volt, mivel a Rubint Réka lánya és Schobert Norbi 18 éves lánya valóban elhasalt. Magyarország fitneszguruja nem olyan rég ki is akadt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

– Valaki magántitoksértést követett el. Azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok – nyilatkozta Norbi, aki hozzátette, hogy sokan megbuknak az érettségin, és a lánya ettől még nem rossz ember.
A fiatal mögött nehéz év áll: meghalt a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakítást is át kellett élnie, így Schobert Norbi szerint ennyi trauma után csoda, hogy a lánya idáig eljutott.

Magyarország egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező bloggere, Tibi atya úgy döntött, hogy nem fogja szó nélkül hagyni a mostani botrányt, és hosszan leírta Facebookon a véleményét:

Kedves Norbi! Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás segge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron.

Schobert Lara kizökkentő erejű szembesítés korunk degeneráltságával: az internet mégsem a kultúrát juttatta el minden háztartásba, hanem a celebek perverzióját. Mi más is lehetne ennek jobb szimbóluma, mint hogy a lányod, Lara, ma annyira sem tud megélni a fejéből, hogy az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letegye, a seggéből viszont olyan életszínvonalon, ami a legtöbb diplomásnak is elérhetetlen?
Csak egyvalamit nem értek, Norbi: a lányod bukásához szerinted senkinek semmi köze, de azt máris megosztod, hogy Larának milyen traumákon kellett átmennie, amik miatt megbukott.

A traumákhoz és az érzelmi zsarolásodhoz van közünk? A lányod seggéhez van? Szerintem kurvára nincs.
De ha beletoljátok a pofánkba mindkettőt, akkor a bukása éppen úgy tartozik a a teljes képhez, mint a tengerparton pucsítás, a nagymama halála és minden egyéb, amit kiteregetsz. És ha már okok: nem, nem a traumák miatt nem lett meg az érettségi, hanem azért, mert egy olyan életre nevelted, ahol teljesen mindegy, hogy van-e érettségije. A segg a fontos, nem a fej.
A kép 2019 április 15-én került fel az Instagramra, Schobert Lara ekkor 15 éves. Ha erre most azt írnám, hogy ez egy gyermek médiaprostituálása, ma a Kulcsár-per fényében jó eséllyel visszaeső bűnelkövetőként kapnék börtönbüntetést. Ha Magyarországra jössz, nem veheted el apu kedvenc gyereksegg-modelljét! Dicsértessék – írja Tibi Atya a Facebook oldalán.

A Facebook bejegyzésre kommentek:

– Azért aki az érettségin megbukik ott nagyon komoly gondok vannak – H. Bence
– Gratulálok! A fenekét mutogathatja 15 évesen, de azt nehogy már közhírré tegyék, hogy megbukott az érettségin! Az magánügy a teste nem az. Ez aztán az értékrend – Judit Cs.
q3.jpg– Engem ez az egész kálvária őszintén szólva hidegen hagy, annyit viszont szeretnék tudni, hogy legénybúcsút vállal a Lara? – T. Kristóf
– Minden szó igaz! Az ok- okozati összefüggés a legszebb módon kirajzolódik a leírtakban! Csak kár, hogy Norbi ezt majd kikéri magának, mert amikor nők ezreit/millióit döngöli a földbe az arrogáns, buta és legkevésbé átgondolt szavaival, az szerinte rendben van… de ez betöri a buksiját.. csak amilyen értelmiségi, perre viszi az ügyet inkább, mintsem hogy begondolkozna hogy ez bizony 100%-ig így van ahogy leírtad – G. József
– Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal, egyetlen apróságot kivéve: S. Larának nincs segge… pont úgy, ahogy Rubint Rékának sincs. Amúgy Norbi eme újabb ámokfutásának hátterében egyetlen dolog áll: a terelés…össze-vissza beszél, kapkod, vagdalózik, hazudozik, vádaskodik…holott az egyetlen, akire a vizes lepedőt rá lehet húzni, az ő maga… Hajnalka H.
– Kovinál lesz helyed – K. Gyetvai

Schobert Norbi: Magántitoksértést követett el, aki közzétette, hogy Lara megbukott az érettségin. „Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat.”
Schobert Norbi a Reggeliben mondta el, hogy az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Schobert Larát. Ennek okáról így beszélt:

Valaki magántitoksértést követett el: azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara? – tette fel a kérdést.

Schobert Norbi azt is elmondta, nagyon nehéz év áll a lánya mögött: a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett. Szerinte ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott.

A Facebook bejegyzés:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Kötözd meg

Bilincs, kötél és a többiek, amiket szexshopban szerezhetsz be. Ha uralkodni akaruk szerezzünk be valamilyen [...]

Dildó és vibrátor – Anális és vaginális izgatás Szabó Ildikóval

A nők és lányok számára nagyon lényeges az előjáték, mivel nem jönnek olyan könnyen izgalomba [...]