A fenekébe nyúlni

Még egy szörnyű folyamat zajlik bennem, amit sosem gondoltam volna, hogy felmerülhet egyáltalán. Amióta az eszemet tudom, tehát amióta a szex foglalkoztat, a férfi segg, mint olyan, mindig tabu volt. Nem ért semmilyen megrázkódtatás, vagy kellemetlen élmény vele kapcsolatban, de mégis tudatosan kerültem, és tulajdonképpen most is csak épphogy kerülgetem még. Valószínűleg a saját fenekemből kiindulva alakult így, hiszen, ha abba nem voltam hajlandó nyúlkálni, akkor egy másik emberébe pláne nem.

Csak aztán volt elég “bátorságom” ahhoz, hogy saját tisztaságomról meggyőződjek, és ezért elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy akkor a másik sem lehet különböző… Érdeklődésemet fokozza az az ettől teljesen független barátság, amit a férfi herékkel tartunk fent, hiszen onnan már csak egy köpés- szó szerint, meg egy nyalás- és máris felfedezetlen helyekre jutunk. Egyébként sokáig fel sem merült bennem, hogy magán a farkon kívül máshol izgatható a másik nem, illetve nem tudtam mit kezdeni a többi részével, de szerencsére egyikük volt oly kedves, és elmagyarázta, hogy márpedig az nagyon is jó, ha az ujjaimmal megmarkolom az ő heréit, hát még ha masszírozásra emlékeztető mozdulatokkal el is játszom velük. -Így? -Igeeen, úúúgy. Szájjal eljutni odáig mégis sokáig tartott, pedig milyen közel van. Leginkább az volt hosszú idő, hogy magamévá tegyem a mozdulatot, vagyis, hogy mindezt én akarjam. De visszatérve a fenékbevágó kérdéshez, idő kérdése csupán. Egyre gyakrabban választok ennek megfelelő jelenetet a pornóoldalakon is, és a fantáziámban is gyakran megjelenik. de csak a nyelvemben gondolkozom ilyenkor. Ami érthető, egyértelmű orálisan fixált hozzáállásom miatt. Egyelőre viszont, ha metenném, akkor kedvességből tenném meg, vagy kíváncsiságból, ami számomra nem az igazi. Ha majd olyan élvezettel nyalintok oda, amilyen élvezettel én fogadom a fenekemet érő nyelv érintését, akkor egy kicsit megint több/kevesebb, mocskosabb/ letisztultabb, gátlástalanabb, vonzóbb…stb. (a megfelelő részt majd aláhúzom utólag) leszek


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!