Bulvár,  Pornó,  Szexhírek cikkek

A gyermekét megölő Bradács Katalin pornós munkássága

Kivégezte a babakocsiban ülő kisfiát a magyar pornósztár, nem akarta az apjának adni. Megölte a kisfiát, majd lefotózta az élettelen kicsit Bradács Katalin ex pornós aki Katy Davis néven pornózott. A testet egy szupermarket kasszájának szalagjára tette. Döbbenetes részletek egy gyilkosságról.

a 44 éves B. Katalin egy olasz kisvárosban több késszúrással megölte a saját kisfiát, a testet pedig bevitte egy szupermarketbe és a kasszaszalagra tette. Az apa kezdetben fel sem fogta, mi történt, amikor a nő elküldte neki a halott gyerekről készült fotót. A bíróság korábban neki ítélte a gyerekeket, szerdán ment érte; Kati Davis ezt nem tudta elfogadni, és a kicsivel Olaszországba menekült, ahol korábban pornósként dolgozott.

Kegyetlenül, több késszúrással végezte ki a kisfiát B. Katalin pénteken az olaszországi Cittá della Pievében. A kicsi testét a gyilkosság után bevitte egy szupermarketbe, a kasszaszalagra helyezte, lefotózta, és a képet elküldte volt párjának azzal a kísérőszöveggel, hogy
most már egyikünké sem lesz.

Berohant a szupermarketbe és segítségért kiabált. A kiérkező mentők próbálták megmenteni a kis Alex életét, de hiába, a gyerek a mellkasát és nyakát ért több szúrás következtében azonnal meghalt. A nőt ezután őrizetbe vették, de a helyi lapok szerint
Kezdetben a rendőrök azt sem tudták megállapítani, hogy pontosan milyen kapcsolatban van a halott kisfiúval.
A Tények arról számolt be, hogy a helyi rendőrség egy, a szupermarkettel szomszédos üres épületben is helyszínelt, Katalin vélhetően itt végzett a kicsivel. Ezután rohant át a szupermarketbe, ahol segítségért kiabált.

László tudomása szerint Bradács Katalin felnőtt filmekben szerepelt mielőtt megismerkedett Norberttel. A baba hamar megfogant, mire megszületett a pár viszonya nagyon elmérgesedett. Gyakorlatilag azóta csatáznak, hogy kivel éljen a kis Alex. Ideáig az édesanyjával volt, de ezt most a bíróság megváltoztatta és kötelezte Katalint, hogy adja át az apukának a kisfiút. Norbert a megbeszélt időpontban el is ment a kicsiért, de a lakásban már csak volt párja és gyerek hűlt helyét találta.

Cicciolinának panaszkodott a gyermekét kegyetlenül meggyilkoló B. Katalin. A két expornós régóta ismerte egymást. Úgy tűnik, Staller Ilona hiába próbálta tartani a lelket az elkeseredett anyában: a nő kisfiát, a kétéves Alexet halálra késelte, miután a bíróság arra akarta kötelezni, adja át a budapesti apának a gyermeket. Alex holttestét egy pénztéri futószalagon lefotózta, és elküldte az apának.

Régen Olaszországban is dolgozott. Forgatásokon és szórakozóhelyeken. El sem merem hinni, hogy ő szerepel a hírekben. Bízom benne, hogy nem róla van szó – szörnyülködött Staller Ilona, aki régóta tudott arról, hogy milyen problémák gyötrik Baradács Katit. – Folyamatosan írogatott nekem a Messengeren. Többek között arról, hogy az apa el akarja venni tőle a kisfiát. Nagyon sajnálom szegény csöppséget, mert ő egy ártatlan kisfiú volt, aki nem tehetett semmiről. Próbáltam Katit meggyőzni, hogy egyezzen meg a volt párjával, de úgy tűnik, hiába – fejezte be Cicciolina.

A brutálisan meggyilkolt kétéves Alex anyja felnőttfilmekben szerepelt Kovit régről ismerte, dolgoztak is együtt. Mint a Blikk megírta, a saját gyermekét meggyilkoló Bradács Katalin korábban felnőttfilmekben szerepelt, mielőtt megismerkedett Alex apjával, Norberttel. Kovács Kovi István, a magyar pornó legismertebb producere megrökönyödött a történtek hallatán, ugyanis régről ismerte a nőt és dolgoztak is együtt.

Döbbenetes gyilkosság kavarta fel a hétvégét, hiszen egy 44 éves magyar nő, B. Katalin a bírósági végzés elől – amely az apának ítélte a gyereket, Olaszországba szökött a kisfiával együtt, majd pénteken egy késsel megölte a kis Alexet, majd a fiú élettelen testét bevitte egy szupermarketbe.
Az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének vezetője, Kalmár László tudomása szerint a gyilkos anya korábban felnőttfilmekben szerepelt, mielőtt megismerkedett Alex apjával, Norberttel.

Kovács Kovi István, a legismertebb magyar pornóproducer megrökönyödött a történtek hallatán, ugyanis régről ismerte Katalint és dolgoztak is együtt.

– Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött és hazament – mondta az egykori pornóproducer a Borsnak. Két évvel ezelőtt megkeresett a Facebookon, hogy tudok-e neki munkát adni. Mivel épp nem voltak forgatásaim, nem segíthettem neki – nyilatkozta Kovi.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!