Kulcsár Edina és Kovács Dóra dubajozós örömlányok, nem akarnak a bíróságon tanúskodni

Érdekes fordulat a dubajozós perben: Kulcsár Edinát és az RTL sztárját is rendőrök vihetik a következő tárgyalásra. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, VV Dóra vagyis Kovács Dóra és Kulcsár Edina is úgy gondolta, hogy nem kötelező megjelennie a dubajozós lányok ügyének tárgyalásán – a per hivatalos neve K. Zoltán és társai kerítési ügye.

A Naphire is beszámolt róla, hogy Vajna Tímea (Palácsik Tímea) tanúvallomását olvasták fel a múlt csütörtökön a dubajozós kurvák perében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben még akkor tett vallomást Andy Vajna későbbi felesége, amikor a hollywoodi producer menyasszonya volt.

  • Kulcsár Edina, mint olyan, már nem létezik. Az életét újabban csendesen, a külvilágtól visszavonultan élő asszonynak a szombati házasságkötését követően az egyik első dolga volt, hogy hétfőn lecseréltette a személyes okmányait és hivatalosan jelezte a cégbíróságnak a névváltoztatás tényét. Az influenszer a továbbiakban – felvéve férje, a lelkes adófizetőként is ismert „gengszterrapper”, G.w.M. vezetéknevét – Varga Edina néven fut.

Palácsik Timi akkor azt mondta a nyomozóknak, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hostess lányt. Állítása szerint esetében nem volt szó szexuális szolgáltatásról, a fotózás erotikus aktok készítését jelentette.

– Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért – fogalmazott Andy Vajna özvegye, aki az egyik vendéggel össze is melegedett, amiért több pénzt kapott. – A kazahsztáni buliban volt egy mongol pasi, akivel csókolóztam, jól éreztük egymást és ezért kaptam plusz pénzt – vallotta be.

A Blikk arról is beszámolt, hogy az évek óta tartó per múlt heti tárgyalásán szerették volna tanúként meghallgatni Kulcsár Edinát is, aki ez alkalommal sem jelent meg a bíróságon. Ezért aztán legközelebb rendőri elővezetéssel vihetik a bíróságra a nyilvánvalóan kurválkodó Kulcsár Edinát és az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét, Kovács Dórát, az ügy koronatanúját – írja az Index. Kulcsár Edinát a múlt csütörtökre, Kovács VV Dórát, az ügy koronatanúját pedig ma reggelre várta a bíróság, ám egyikük sem jelent meg.

Kulcsár Edina vagyis már Varga Edina és Kovács Bettina Dóra nem szívesen beszél a múltjáról. Csütörtökön harmadik alkalommal nem jelent meg Kulcsár Edina a tanúmeghallgatásán. Az egykori szépségkirálynő a médiára és a terhességére hivatkozva kérte, hogy inkább írásban vagy videóhíváson keresztül válaszolhasson a bírónő kérdéseire. A védő akkor második alkalommal hivatkozott Kulcsár Edina terhességére, ügyfele e-mail-címét azonban ismételten nem adta meg.

Szerda reggelre várták a több mint tíz éve húzódó kerítési ügy koronatanúját, Kovács Dórát. Az Éjjel-nappal Budapest című RTL-sorozat egykori szereplője már két alkalommal állt dr. Krénusz Éva bírónő elé, hogy vallomást tegyen, de mostanra már hiába idézték a Markó utcai épületbe, nem jelent meg, így ismét korábbi vallomások felolvasásával folytatódott a tárgyalás. A bírónő most úgy döntött, rendőri elővezetéssel idézi meg a tárgyalásra, akárcsak Kulcsár Edinát, amennyiben nem pótolja a hiányzó e-mail-címét a kérvényében.

Nem mindenkit tudott a bíróság személyes meghallgatásra idézni, ennek legfőbb oka, hogy a tanúk többsége már külföldön él. A vallomásában az egyik lány javarészt arról számolt be, hogy az Emirátusokban különböző partikra érkezett, ahol konszolidált sminkben kellett buliznia a hoszteszmunkák alatt. Hozzátette, hogy „szexuális szolgáltatást nem kellett egyszer sem nyújtania”.

Egy másik lány már személyesen mesélt a „hoszteszmegrendelésekről”. Ő szintén az Egyesült Arab Emírségekbe ment ki először munkára, ahol „teniszmérkőzéseken tapsolt”, vagy „hercegi palotákban kínálta a pezsgőt”. Később ugyanez a herceg hasonló munkára hívta a fiatal nőt, ekkor már Marokkóba. Legközelebb már Svájcba rendelte a hoszteszt, de itt munka már nem nagyon jutott neki. Ő is tagadta, hogy a megrendelések teljesítésekor szexuális szolgáltatást kellett volna nyújtania.

– Ez nemes egyszerűséggel annyit tesz, hogy a rendőr bekíséri a bíróságra az érintett személyt. Erre főként akkor kerül sor, mikor a tanú többszöri alkalommal sem tesz eleget az idézésnek, viszont az ügy szempontjából fontos lehet a vallomása. Na már most, ha valakit legalább 3-4 alkalommal szeretett volna meghallgatni a bíró, ő feltehetően fontos szereplője ennek a tárgyalásnak.

A vádirat szerint a kerítők fiatal magyar nőket közvetítettek ki 2009-től hoszteszmunka helyett szexuális szolgáltatásokra, több külföldi országba. K. Zoltán és társai a magyar luxushoszteszeket Dubajba, gazdag hercegekhez, vagy más egzotikus országokba, fontos üzletembereknek közvetítették ki. A képen Kulcsár Edina:

A vádiratban ismertették, hogy pontosan mikor, kit és hova közvetítettek „hoszteszmunkára”. A felsorolt lányok között többen nem vállalták a nevüket, csak számmal szerepeltek, ám a vádlottak vallomásában több hazai ismert név is elhangzott. A vádirattal ellentétben mindhárom vádlott tagadta, hogy bármilyen szexuális szolgáltatásra közvetítettek volna lányokat.

Az elsőrendű vádlott, K. Zoltán szerint tőle a harmadrendű vádlott, Sz. Vivien kért hoszteszeket, és semmilyen szexuális munkáról nem tudott. Ő csak küldte a lányokat egy modellügynökségen keresztül – írja az Index.

Kulcsár Edina a bíróságon tett tanúvallomást a dubaji partikról

A sokadik sikertelen alkalom után ezúttal videóhívás által hallgatták meg az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina vallomását. Azt állította, hogy a családján keresztül ismerte meg az elsőrendű vádlottat, aki felajánlotta neki a munkát.
Hétfőn reggel videóhívás segítségével hallgatta meg a Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája Kulcsár Edinát. Az egykori szépségkirálynőt korábban több alkalommal is hiába várták a Markó utcai épületbe, nem jelent meg. Mostanra sikerült elintézni, hogy a médiaérdeklődés és a terhessége miatt ne kelljen személyesen részt vennie a tárgyaláson .

Kulcsár Edina mosolygósan, ügyvédjével jelentkezett be a hívásba, ahol szinte rögtön rávágta, hogy ismeri az ügy elsőrendű vádlottját, K. Zoltánt. Elmondása szerint a családján keresztül ismerte meg a férfit, amikor ő még egy kocsmát vezetett. Szegény családból származik, így amikor K. egy emirátusi munkát ajánlott neki, azt először megvitatta a családtagjaival.

Először a nagynénémmel mentem, de ő visszamondta. Nagyjából egy hétig voltam kint, buliztunk végig. Napközben a mamámmal beszéltem Skype-on, utána kora este kezdődött a buli

– emlékezett vissza a tizenöt évvel ezelőtti alkalomra.

Játékgépek, partik voltak, de elmondása szerint szexuális szolgáltatást nem nyújtott , bár hallotta a lányoktól, hogy erre esetleg van lehetőségük, ha a házigazdáknak megtetszene valaki. Hogy mennyit kapott az egy hét partizásért, arra már nem emlékszik, de állította, hogy nem kellett leadnia abból K. Zoltánnak, aki őt keresztlányának nevezte.

Jelezte, hogy ennél több alkalomra nem emlékszik, de mivel utána próbálta beindítani a modellkarrierjét, ezért könnyen lehet, hogy amiatt járt külföldön. Dr. Krénusz Éva bírónő ismertette a korábbi vallomását Kulcsárnak, amelyben azt állította, hogy Marokkóban és Bejrútban is megfordult a K. Zoltán és társai által felajánlott munkákon. Mindegyik alkalommal csak partikon vett részt, ennél több nem történt a rendezvényeken, továbbá nagyjából 7-800 ezer forintot keresett, miután leadott belőle a közvetítőinek. Kulcsár végül fenntartotta az utóbbi vallomását, azzal a hivatkozással, hogy akkor vélhetően jobban emlékezett ezekre a munkákra.

Az ügyészség képviselője szerint a lehallgatási anyagok alapján viszont vállalt egyéb munkákat is, köztük szexuális szolgáltatást. Kulcsár Edina tagadta, hogy így lenne, mire a vádhatóság példaként hozta fel a korábbi tanúkat, akik elismerték, hogy a „fotózás” kód nem csak a szó szerinti értelmét jelenti.

Egykori playmate a börtönből jelentkezett be
A volt szépségkirálynőt alig egy órán át hallgatta a bíróság, majd dr. Krénusz Éva a tanúvallomások felolvasásával folytatta a tárgyalást. Ezekből kiderült, hogy több lány is járt egzotikus országokban dolgozni, de csak néhányan nyújtottak szexuális szolgáltatást a vendégeiknek.

Egy volt playmate is bejelentkezett a berettyóújfalui bv. intézet egyik terméből. Elmondása szerint anno modellként dolgozott a 2000-es években, hosztesz munkákat nem végzett és a vádlottakat sem ismeri. Nem emlékszik arra sem, hogy egy-egy fotózás alkalmával szexuális szolgáltatást kellett volna nyújtania. A bírónő ismertette a korábbi vallomását, amely szerint ismeri K. Zoltánt, aki külföldi munkákat ajánlott neki, de mivel nem beszélt angolul, ezért nem kaphatott efféle hoszteszfeladatokat. Végül csak belföldi munkát kapott, amely során pár órát töltött együtt egy idősebb férfival, de ennél több kiküldetésre nem ment K. szervezésében.

Korábban az RTL egykori színésznője tett vallomást a bíróságon, ahol elmesélte, hogy hoszteszmunkákat végzett, de egyszer egy neves focista barátnőnek akarta őt. Kovács Dóra ebbe nem ment bele, mert tudta, hogy a férfinek ekkor felesége volt.

Tizenhárom éve vádlott
A botrány még 2011 tavaszán pattant ki. A vádirat szerint a kerítők fiatal magyar hölgyeket küldtek ki 2009-től hoszteszmunka helyett szexuális szolgáltatásokra több külföldi országba. K. Zoltán és társai a magyar luxushoszteszeket Dubajba, gazdag hercegekhez vagy más egzotikus országokba, fontos üzletembereknek közvetítették ki.

A vádiratban ismertették, hogy pontosan mikor, kit és hova utaztattak ki „hoszteszmunkára”. A felsorolt lányok közül többen nem vállalták a nevüket, csak számmal szerepeltek, ám a vádlottak vallomásában több hazai ismert név is elhangzott. A vádirattal ellentétben mindhárom vádlott tagadta, hogy bármilyen szexuális szolgáltatásra közvetítettek volna lányokat. Az elsőrendű vádlott, K. Zoltán szerint tőle a harmadrendű vádlott, Sz. Vivien kért hoszteszeket, és semmilyen szexuális munkáról nem tudott. Ő csak küldte a lányokat egy modellügynökségen keresztül.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés! Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, [...]

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

Vibrátor kisokos, jól válassz és így használd, az élvezés nem marad el

A legjobb erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, [...]

Annyi kell a nődnek, hogy merev farokkal dugd amíg el nem élvez

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet [...]