Kulcsár Edina kurva volt, mielőtt szépségkirálynő és G.w.M. feleség lett

Örömlányból lett szépségkirálynő Kulcsár Edina, bíróságon kell felelnie? Hihetetlen vádak kerültek napvilágra! Kulcsár Edinának az állítólagos prostitúciós múltja miatt kell bíróságra mennie? Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina, Varga Edina dubajozó kurva volt, mielőtt szépségkirálynő, Csuti feleség, anya és G.w.M feleség lett! Az ügyészség szerint Kulcsár Edina prostitúciós tevékenységet végzett arab országokban, Dubajban is!

A Kulcsár Edina dubajozásról a bizonyítékok itt láthatók. Miközben a NAV G.w.M. Varga Márk vagyona körül vizsgálódik, úgy tűnik, hogy az ügyészség a várandós Kulcsár Edina múltjában szimatol. Mint köztudott, Edina 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary nevű magyar szépségversenyt, aminek a főszervezője Sarka Kata volt. Hajdú Péter volt felesége korábban elvileg már került kellemetlen helyzetbe amiatt, mert kiderült egy megválasztott szépségkirálynőről, hogy prostituált múlttal rendelkezik.

  • Az ügyészség szerint Kulcsár Edina prostitúciós tevékenységet végzett arab országokban – ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot!

Ugyanis a 2016-os Miss World Hungary közönségdíjasáról, Dézsányi Biankáról állítólag kiderült, hogy gazdag török üzletembereknek közvetítették ki. Mivel a szépségverseny szabályzatában benne van, hogy az ilyen előélet, dubajozás illetve az akt vagy félakt fotók azonnali kizárásra adnak okot, Sarka Kata akkor azt nyilatkozta, hogy “amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárják a versenyből és a nyereményeit is visszaveszik”.

Kulcsár Edinával viszont már nem volt ilyen szigorú, pedig amikor az akkor 24 éves nő nevezett a Miss World Hungary 2014-re, állítólag már zajlott egy büntetőper, aminek három vádlottjának elvileg azért kellett bíróság elé állnia, mert fiatal magyar lányokat közvetítettek ki vagyonos, arab üzletembereknek; mégpedig azért, hogy “fotózás” címen lefeküdjenek velük. Ezeknek a perdita-kalandoknak a főbb állomásai Marokkó, Libanon, Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek voltak állítólag.

Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint az ügyészség itt 25 lányt nevez meg akiket szereztek meg, illetve közvetítették ki külföldre, köztük Kulcsár Edinát aki prostituált volt az ügyészség szerint, de a dubajozók listája ebben a cikkben is olvasható.

  • A 25 név között pedig szerepel Kulcsár Edina, akit a prostituált gyűjtőfogalom alatt, egy táblázatban is megemlít az ügyészség. Ezen listán találhatunk két szépségkirálynőt, egy volt televíziós músorvezetőt, két pornószínésznőt, négy valóságshow hőst, aktmodelleket, egy modell színésznőt, sőt egy ismert üzletember párját is. Ebből a táblázatból kiderül, hogy Kulcsár Edina elvileg 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal közösüljön.
    Íme a lista a teljesség igénye nélkül: Horváth Éva, Dundika, Sarka Kata, Palácsik Timea, Kulcsár Edina, Bódi Sylvi, Som Balogh Edina, Baukó VV Éva, Zimány Linda, Debreczeni Zita és húga Debreczeni Dóra, Lévai Adrienn, VV Dóri, VV Dia, Barsi Adrienn, VV Veronika, Rácz Ildikó als VV Gigi, Brigitta Bulgari, Ripli Zsuzsi, Kapócs Zsóka, Kis Hegedûs Réka, Voksán Virág, Kustánczi Lia, Sonyák Szilvia, Hódi Pamela, Márki Zsuzsi, Mészáros Dóra, Laki Zsuzsi, Pantinchin Edina, Hargitai Bea, Kerekes Beus, Ézsiás Barbara 13 éves kora óta!

Ha igaz a dolog, akkor a 2014-ben megválasztott szépségkirálynő minden bizonnyal ezt a fejezetet eltitkolta az életéből, mikor nevezett a versenyre, ami teljesen érthető, hiszen azonnal kizárták volna miatta. Ha pedig nem lett volna szépségkirálynő, akkor valószínűleg soha nem ismerte volna meg az ország, nem hype-olta volna fel a magyar média, és most nem pózolhatna ott G.w.M mellett, mint a Gucci önjelölt hazai nagykövete.

Tekintve, hogy Kulcsár Edina és Sarka Kata milyen jó kapcsolatot ápoltak a verseny után – még közös vállalkozásba is kezdtek, ami aztán csődbe is jutott -, felmerül a kérdés: vajon a Miss World Hungary főszervezője tudott-e a szépségkirálynő állítólagos perdita énjéről?

A Nemzeti Nyomozó Iroda 2011-ben indított nyomozást az ügyben, amelynek keretében telefonlehallgatások és tanúkihallgatások történtek (a prostituáltak útlevelébe ütött be- és kiléptető pecsétek is erősítették a bűnügyi hatóság gyanúját). Így került a képbe Kulcsár Edina is, akinek neve többször felbukkant a nyomozás során keletkezett iratokban (nem valószínű, hogy tévedésből), valamint később az ügyészség által – bizonyítékok alapján – összeállított vádiratban (nehezen elképzelhető, hogy gépelési hibából).
A nyomozati és ügyészségi dokumentumok tanúsága szerint az ügyben – prostituáltként – több, azóta „közszereplővé”, „celebbé”, sőt, „tévésztárrá” avanzsált nő is érintett volt. Egyszerűen sokkoló, kik jártak – megrendelésre – kurválkodni a 2010-es év környékén közel-keleti és észak-afrikai államokba.
A vádlottak egyébként rendkívül rafináltak voltak, ugyanis – a vádirat szerint – megegyeztek a prostituáltakkal abban, hogy az egymás közötti telefonbeszélgetések során a „fotózás” kifejezés a megrendelő személyekkel történő közösülést jelenti. A nyomozati iratok szerint olyanra is volt példa, hogy a kiközvetített lányok egy-egy „kiruccanás” alkalmával 2-4 arabot is „szórakoztattak”, ilyen esetekben természetesen több „fotózásról” folyt – telefonon – az előzetes egyeztetés az „erotikus turnékat” szervező személyekkel. A vádlottak a közösülés céljából megszerzett személyeknek a külföldi megrendelőkhöz történő utazás céljából repülőjegyeket vásároltak, az utazás költségeit finanszírozták. A vádirat szerint a kerítők megállapodtak a prostitúciós tevékenységet folytatókkal abban, hogy a bevételük 20-40 százalékát kötelesek átadni a részükre.
Érdekes színfoltja volt a tárgyalássorozatnak, amikor az egyik alkalommal a vádat képviselő ügyész felállt és azt mondta a bírónak: „Aki celebként tud szerepelni, az bírja ki a nyilvános tárgyalás terhét is.” – írja a Privát kopó!

Mindenesetre a büntetőper jelenleg is zajlik, a Pesti Központi Kerületi Bíróság nemrég tanúnak idézte be Kulcsár Edinát, aki a terhességére hivatkozva nem jelent meg a tárgyaláson. A bíróság ezért elnapolta azt májusra – akkor talán már nem lesz semmi, amivel ki tudná vágni magát a tanúskodás alól. A képen Kulcsár Edina és anyja:

G.w.M exe, Nagy Melanie is reagált Insta Storyban az ügyre – ennyit írt a kérdésre, hogy igaz-e a Privát Kopón megjelent dolog, és hogyan érinti ez őt:
„Olvastam. Elég egyértelmű tényeken alapszik. Nyílvánvalóan érint a gyerekek miatt és nagyon is aggasztó. Véleményem van, elég határozott!”

A cikkünkben szereplő információk főképpen a Privát kopó és a Promotions cikkén alapulnak, a Szexpláza elhatárolódik bármiféle vádtól. Kulcsár Edinát és a lányokat megilleti az ártatlanság vélelme. További cikkek:
Mérő Vera védi az erkölcstelen múltú Kulcsár Edinát
Blága Tünde is kiáll Kulcsár Edina mellett Jézus szavaival

Források: Internet, Privár kopó, Promotions, Magyarnemzetikormany itt, mno24.hu/2015/10/sztarok-a-repas-prostiugy-aktajaban-ime-a-titkos-lista itt, borsonline.info/2015/10/13/sztarok-a-repas-prostiugy-aktajaban-ime-a-titkos-lista itt, Kuruc info.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]

Gumi szexpartner, szexbaba beszerzés és a nemi élet vele

A gumibaba, szexbaba mindig segít felvidítja a magányt és maximális örömet szerez. Fő előnye a [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]