Blága Tünde is kiáll Kulcsár Edina mellett Jézus szavaival

A volt szépségkirálynő védi Kulcsár Edinát a kurvás múltja miatt. A 2019-es Miss Earth Hungary győztese, Blága Tünde Instagram posztját változatlanul közöljük. „Kedves mindenki, Sem emberként, sem nőként nem tudok szótlanul elmenni amellett, ahogyan @edinakulcsar_official támadják, és amilyen komoly vádakkal illetik. Kérdezem én, milyen ember az, aki egy harmadik gyermekét váró édesanyába ennyire beleáll? Hol van az emberség napjainkban?

Pedig a vádirat szerint Kulcsár Edina örömlány volt. Erről a részletes cikk itt olvasható. A képen Blága Tünde popsija  bikiniben:

Személyesen ismerem Edinát. Velem mindig kedves volt, és tudom róla azt, hogy bármikor lehet rá számítani. Épp ezért kellett megszólalnom, és azért, mert ami most vele történik, az akárkivel megtörténhet, függetlenül attól, hogy igazak a vádak vagy sem. Olyan könnyedén állnak bele emberek másokba!
A képen Kulcsár Edina és Blága Tünde látható:

Csak azért mert ismert az ember, miért gondolják azt, hogy neki nem fáj az, amit vele tesznek? Lehet bármilyen erős egy ember, akkor is padlóra tud kerülni a sok rosszindulattól… Ezt nem érdemli senki, főként nem egy állapotos anyuka!!!! Ezt most a vádaktól függetlenül mondom! Nőként egy másik nő érdekében! Nem hihetünk el mindent, amit mások mondanak nekünk! Nem tudhatjuk, hol van az igazság. A könyvem utolsó fejezetében pont erről, az előítéletekről írok! Most is és mindig jussanak eszetekbe Jézus szavai: Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”

Blága Tünde korábbi cikk – Drámai vallomás: a magyar szépségkirálynő szeme láttára ragadta el kedvesét a tenger. Blága Tünde párja tragikus halált halt.

Elképesztő tragédiáról mesélt kendőzetlen őszinteséggel a 2019-es Miss Earth Hungary győztese, akinek a szeme láttára halt meg a párja egy nyaraláson. Blága Tündének hosszú időbe telt feldolgoznia a történteket, de igazán a mai napig sem tudott teljesen megbékélni azzal a ténnyel, hogy a kedvesét elsodorta egy hullám.

Blága Tünde, az erdélyi származású Miss Earth Hungary 2019 győztese már kiskorától kezdve arról álmodozott, hogy egyszer a fejére kerül az a bizonyos korona. Bár még csak 26 éves, rengeteg versenyen vett részt, amelyek közül jó néhányat meg is nyert. Magyarországot és Romániát egyaránt képviselte már, legutóbb a Top 40 közül választották ki a legszebbnek.

Egyesek számára szinte tökéletesnek tűnhet az élete, ám ez korántsem igaz. Az RTL Fókusznak elmesélte drámai nyaralásukat egykori párjával, amelyek során a férfit 2020. december 29-én Tenerifén elsodorta a hullám, miközben a tengerparton állt.

„Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna…” – mesélt a tragédiáról Tünde, majd hozzátette: hálás a sorsnak, hogy életben maradt, mert így a családja nem élte át azt a kínt, amit ő abban a helyzetben.

„Nagyon mélyen voltam, kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor az emberrel egy ilyen történik, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett ahhoz, hogy összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a jóisten ezt az életet szánta” – ecsetelte a szépség, aki olasz szerelmével közel egy éve alkotott egy párt, amikor a tragédia bekövetkezett.

Források: Internet, RTL, Szexpláza, velvet.hu/celeb/2023/02/25/kulcsar-edina-birosag-ugy-buntetoper-botrany-vedelem-instagram


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Húsvétkor, a hétvégén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a [...]

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]