Erotika,  Extrém,  Szex,  Szexkellékek,  Történetek

A szexrabszolga története, meg a BDSM szex

Szadómazó szex, amire mindig örömmel és kéjjel gondolok vissza, amikor a  pincében a vasmarok a jobb bokáját fogta meg, és kényszerítette, hogy térdben hajtsa be a lábát.
– Ne ellenkezz, mert kapsz egyet – sziszegte a férfi, és lekevert egy pofont a lánynak, mire a lány behajlította a térdét, mire a bokáját a pad felénél található bilincsbe fogta a férfi, aztán a másikat is.

– Most, megnézem, hogyan tágulsz, mert vannak itt olyan urak is, akiknek extra szerszámuk van – mondta a férfi, és közelebb tolta a kisasztalt a szexkellékekkel. Először egy vibrátort vett fel, és bekapcsolta alapfokozatra, és a lány csiklóját kezdte el ingerelni vele. Veronika hamarosan benedvesedett. A férfi pedig ügyesen forgatta a kis szerszámot, néha be – bedugva a nagyajkak közé. Aztán hirtelen tövig merítette a már ziháló lányba, és teljes teljesítményre tekerte. A lány hatalmasat élvezett.

szexrabszolga_pucsit

– Jó kis árú – kiáltott fel a férfi, a hangszóróból ismét elismerő moraj hallatszott.
A férfi elővett egy nagyobb vibrátort, és az előzőt kihúzva, a lányba nyomta. Ráhajolt a lány csiklójára és bekapcsolta az újabb szerszámot. Majd nyalni kezdett mire a szexrabszolga hamarosan ismét elélvezett. Ekkor a férfi egy nyelvleszorító gömböt vett el az asztalról, és a szopós szájába erőltette… A teljes BDSM szex történetet itt olvashatod el.

BDSM az Intim Centerből

Az Ön kényelme érdekében ebben a részben szinte minden olyan BDSM árut elhelyeztünk, amelyek így vagy úgy hasznosak lehetnek a BDSM gyakorlatban! Itt megtalálja a legsikeresebben kivitelezett, különböző színű, formájú és textúrájú eszközöket, amelyek selyemszövetként járhatnak a bőrön, vagy komoly károkat okozhatnak, amelyek nyomai nem gyógyulnak meg hamarosan.

Nem számít, hogy milyen a fájdalomküszöbe, és milyen típusú kapcsolatokat részesít előnyben, szeret dominálni, vagy éppen ellenkezőleg, szigorú mesterről álmodik – az oldalon található összes termék úgy lett kialakítva, hogy remekül érezze magát mint a szigorú, de tisztességes főnök szerepében, uralkodó helyzetben lévén, a tulajdonosnak alárendelve.

Szexshop üzletünk fő előnye a sokféle áru!
Itt igazán furcsa bdsm árukat találhat, vásárolhat valami kényszerzubbonyhoz és szerelmi hintához hasonló dolgokat, és meglehetősen gyakori dolgokat is kaphat: bilincseket, gallérokat és még póni-játék kantárokat is. Ha kívánja, összeszerelhetünk Önnek egy egész rögzítőt, egy jól elkészített bőrkorbácsot és egy maszkot a rabszolgájának.

Mi az a BDSM

A hatalom és a behódolás érzése az egyik legerősebb afrodiziákum, amelyet az ember ismer. Még a BDSM -től távol álló emberek is tapasztalják néha a kemény szex élvezetét. Ma elemezzük, hogy mi ez, hogyan és hol kell elkezdeni a BDSM -et a szexben?

A BDSM az intim kapcsolatok kultúrája, amely a szexuális partner uralmán és behódolásán alapul. Ez a meglehetősen száraz meghatározás a tiltott örömök titkos kertjét rejti, ahol az Úrnő vagy a Mester abszolút hatalommal rendelkezik rabszolgája vagy rabszolgája felett. Ahol a pingponglabda legbelsőbb jelentése van, és a többfarkú ostor és mindenféle lapát meghökkenti a képzeletet különféle formákkal és méretekkel. Ahol bilincsekről és gegekről álmodnak, és láncolni vágynak.

Még a közelmúltban is csak néhányan tudtak a BDSM -ről. Ma, nagyrészt a szenzációs könyv- és filmsorozatnak köszönhetően “a szürke 50 árnyalata”, a “uralkodó”, “alázatos” szavak mindenki ajkán vannak. Igazi fellendülés következett be a BDSM gyakorlatban, és számos e témának szentelt webhely, fórum és blog jelent meg.

Ezért a kapcsolatok hívei közötti hosszú megbeszélések után a szerepjátékokra épülő szexuális kultúra saját nevet szerzett a BDSM.

A BDSM játékok résztvevői érzelmi és pszichológiai élvezetet kaphatnak nemcsak bizonyos erotikus simogatásokból, hanem a partner egyéb cselekedeteiből is. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a fájdalom után az izgalom és a félelem eufória állapotba kerül, ami elégedettség és boldogság érzését okozza. A BDSM -munkamenet nem mindig ér véget nemi közösüléssel. A vezető partner tapasztalatával és műveltségével ez nem befolyásolja az érzések élességét.

Szubkultúra története
A BDSM iránya, mint a szexuális szórakozás eleme, az ókorban jelent meg. Ezt bizonyítják a különböző időpontokban tett leletek. Erotikus freskókat ábrázoltak, amelyek nőt ábrázolnak egy férfi fölött, egy férfit ostoroznak egy férfival szemben, a pompeji ásatások során. Toszkánában, az etruszk sírban szexuális jellegű rajzokat találtak egy barlang falán. Olyan férfiakat ábrázolnak, akiket a hölgyek pálcával büntetnek a szerelmeskedés során. A BDSM -et a Kamasutra említi.

A BDSM -et, mint a szexuális kapcsolatok sajátos formáját, a 18. század vége óta azonosították. Ekkor jelent meg a jogi és orvosi normák támogatásával a szexuális kapcsolatok egyes lehetőségeinek kategorizálása.

John Cleland angol író, a “Fanny Hill” regény megalkotója először a BDSM -ről beszélt az irodalomban. 1749 -ben megjelent munkájában a szexuális korbácsolás jeleneteit írta le. Azonban a legjelentősebb író, aki a könyvek oldalain teljes körűen leírta a szubkultúra elméletét és gyakorlatát, a világhírű de Sade márki volt. Írásaiban részletes jeleneteket írt le a partnerrel szemben elkövetett szexuális erőszakról. Gyenge és szelíd természet miatt nem ajánlott néhányat elolvasni.

Leopold von Sacher-Masoch író, aki megalkotta a “Vénusz szőrmében” című regényt, képes volt tompítani a parázna márki kinyilatkoztatásait. A mű cselekménye egy olyan karakterről mesél, aki szexuálisan teljes mértékben engedelmeskedik szeretettjének. Sacher -Masoch és de Sade műveinek köszönhetően két új kifejezés jelent meg, amelyek meghatározzák a szexuális szórakozás lehetőségeit – “mazochizmus” és “szadizmus”. A gótikus regényben, “Júlia, vagy a siker sikereiben” a szerző megkérdezi: “Milyen kárt fogok okozni, milyen sértést fogok okozni azzal, hogy azt mondom egy gyönyörű teremtménynek, akivel találkozom: add nekem a tested egy részét, amely kielégít egy pillanatra, és élvezd, ha úgy tetszik, az enyémet, ami kellemes lehet számodra? ”

A szexuális élvezetek első leírása a behódolással azonban távol állt a modern BDSM kultúrától, amely figyelembe veszi a biztonság, az abszolút tájékoztatás és az önkéntesség elvét.

A BDSM iránya meglehetősen gyorsan fejlődni kezdett a 20. század elejétől. Ebben az időszakban tematikus fényképek, filmek, magazinok, képregények kezdtek megjelenni. Az internet fejlődésével a BDSM terjedése megnőtt. Csoportok és közösségek kezdtek kialakulni, egyesítve azokat az embereket, akik ki akarják tágítani a megengedett határokat, érdeklődnek minden új és érdekesség iránt.Sokan úgy vélik, hogy a BDSM végtelen verés, erőszak, partner megkötése. Ez a vélemény téves. Valójában sokféle gyakorlat létezik, amelyek során a partnerek kölcsönhatásba lépnek egymással, hogy erőszak nélküli akut szexuális élvezetet szerezzenek. Az ilyen üléseken nincs helye a korbácsolásnak és a megaláztatásnak. A hangsúly a hosszú távú simogatásokon és a különféle szexuális játékokon van, biztonságos játékok használatával. Mindez lehetővé teszi a foglalkozás résztvevői számára, hogy kidobják a szexuális energiát, és így akut érzelmi örömet szerezzenek.

BDSM: a gyakorlat jellemzői
Minden BDSM munkamenetnek megvan a saját mestere (úrnője, mester, mester) és egy szolga. Kölcsönös vágyból a partnerek szerepet cserélhetnek. Minden cselekményt, amelyet a cselekmény során hajtanak végre, megegyezéssel hajtják végre, a játékszabályokat előre megbeszélik. Az ülés egyik résztvevője megállíthatja a másikat egy speciális stop szó kimondásával.

A gondosan megtervezett és szakszerűen elvégzett BDSM gyakorlat teljesen biztonságos minden résztvevő mentális és fizikai egészségére. Természetesen előfordulhat, hogy egyes ülések nem teljesen biztonságosak (korbácsolás, verés). Ha azonban hozzáértően közelíti meg ezt a szórakozást, akkor a partner testére és pszichéjére gyakorolt ​​hatás kockázata elfogadható szintre csökken.

Nő és férfi: szerepek elosztása
Élettanilag úgy történt, hogy a nőket áldozattá teszik, vagyis tudatalatti szinten hajlamosak áldozat lenni. Ezért a nők leggyakrabban engedelmeskedni akarnak egy erős és bátor férfinak. A szexben az engedelmes és szelíd lány szerepét választják, amelyet egy magabiztos és ellenállhatatlan férfi birtokol. Ennek eredményeképpen a pozíció elosztása során a leányok általában a rabszolga szerepét kapják. A hölgyek mindössze 11% -a kész Dominónak lenni.

Az erős és magabiztos hímek 70% -a vezetővé válik. Míg a férfiak mindössze 30% -a kész teljesíteni a végzetes szépség minden szeszélyét, hogy szelíd és hű lap legyen számára, rabszolga, szolga.

Érdekes tulajdonsága, hogy egy párban, ahol egy nő szigorú és uralkodó úrnő szerepét tölti be, a szex nem az ülés végeredménye. Ilyen tandemben az intim érintkezés szinte mindig kizárt. Egy homoszexuális házaspárban a férfiak többsége (kb. 90%) engedelmeskedni akar, alsósnak lenni.

Az “alárendelt” helyzetben nincs semmi szégyenletes. Sokan így ismerik fel a vágyat, hogy megtalálják a védőjüket, aki gondoskodni fog és véd, elfogadható fájdalmat és egyben szeretetet okoz. A vezető szerepét választva a partner felismeri vágyát, hogy más életét vezesse, teljesen irányítva őt és vágyait, érzelmeit, törekvéseit. A BDSM -ről szóló versben az egyik költő ezt írja:

Nő és férfi: szerepek elosztása
Rabszolgának lenni annyi, mint kutyának lenni

Szerető, harapós és őrült,

Fagyjon meg a boldogságtól a kiosztásoktól.

Rabszolgának lenni könnyebb, mint önmagadnak lenni.

Az uralkodók leggyakrabban azok, akik bizonyosságot várnak el a valóságtól. A behódolók éppen ellenkezőleg arról álmodoznak, hogy örömükért való felelősséget egy másik vállára hárítják.

Alapvető BDSM gyakorlatok
A kötés olyan módszer, amelyben a partner immobilizálódik. Ehhez kötelet, szövetet, öveket használnak. A kezek és a lábak lezárhatók. A partnert ketrecbe lehet helyezni, láncolni, felfüggeszteni, mumifikálni (a test szoros pólyázása, néha maszkkal, füldugóval, szájjal stb. Kiegészítve), és egyéb műveletek.
Bastinado – A szexuális öröm a mezítláb bambusz vagy rattan vesszővel való ütésével érhető el. Annak megakadályozása érdekében, hogy az engedelmesek eltávolítsák a lábakat, immobilizálják őket. Nyílt tüzet, forró viaszt, késkést, elektromos áramot lehet használni az éles élvezet eléréséhez.
A korbácsolás a fenékre gyakorolt ​​hatás övvel, szorítókötéllel, kézzel és más tárgyakkal.
A lobogtatás a partner csapkodása ostorral, gerinccel, övvel vagy más rugalmas tárgyakkal. A rabszolga beleegyezésével hajtották végre.
Aranyzuhany – A szexuális öröm a partner nemi szervének szippantásával és megérintésével érhető el, valamint megfigyelheti vizelését vagy az alsó partner közvetlen vizelését (a vizelés a partner egyfajta büntetése vagy bátorítása).
Az öklözés az a folyamat, amikor egy vagy két kézzel behelyezzük a kezünket a partner hüvelynyílásába vagy végbélnyílásába.
Arckezelés – az alsó partner örömét leli abból, hogy a Mester (úrnő) a nemi szervével ül az arcán.
Kisállat-játék, póni-játék-az alsó partner állatot (kutya, ló) ábrázol.
A tamakari a férfi heréivel való szexuális visszaélés egyik változata, amikor szorításnak, ütéseknek, taposásnak és más fájdalmas hatásoknak vannak kitéve.
A BDSM alapvető feltételei
A felső, alsó partner a mulatság résztvevői, másik neve Mester, Úrnő, Mester, rabszolga, oldal és mások.
A fétis tulajdonságok a szexuális elégedettség elérésére használt eszközök: bőr- és latexruhák, szempillák és hevederek, övek és csipeszek, bilincsek és ostorok, eszközök egy partner rögzítéséhez egy bizonyos helyzetben, immobilizáció és egyéb játékok.
Fétis divat – provokatív megjelenésű ruhák és kiegészítők, a BDSM ülések során. Ezek közé tartoznak a szexi szűk latex öltönyök, fűzők, magassarkú cipők, vinil ruhák, kesztyűk és mellbimbók.
A BDSM alapvető feltételei
Leggyakrabban az ilyen jellegű szexuális játékokat speciálisan felszerelt helyiségekben végzik. Bizonyos célok eléréséhez eszközként használhatók a mindennapi életben létező improvizált anyagok. Ez lehet ruhacsipesz, hajkefe, gallér, kötél, kanál, beöntés stb.

Büntetés művészete vagy a BDSM alapelvei
Bármely BDSM munkamenetet önkéntes alapon kell lefolytatni, ésszerű terheléseknek kell megfelelni, és biztonságos kimenetelűnek kell lennie. Az írástudatlanul végrehajtott műveletek a gyakorlat egyik résztvevőjének halálához vezethetnek. A játék indításakor fontos figyelembe venni a testalkatot, a partner fiziológiáját, a felkészültségi szintet, az érzelmi állapotot, a játékot zavaró fóbiák jelenlétét és egyéb tényezőket. Végtére is, az emberi test egy adott helyzettől függően másképp reagálhat a látszólag ártalmatlan cselekedetekre.

A büntetés művészete vagy a BDSM alapelvei
A vezető partnernek nagyon figyelmesnek kell lennie a követőre. Az uralkodó felelős az alávetettek érzelmi és fizikai állapotáért. Különösen akkor, ha az alsó partner meg van kötve, a szájában van egy száj, a szeme előtt maszk, más motoros funkciókra korlátozások vannak. Valóban, ilyen helyzetben a partner nem lesz képes megszólalni, vagy tiltakozni.

A mesternek bármikor készen kell állnia az ütés gyengítésére vagy leállítására. Ehhez a találkozó kezdete előtt egy stop szót vagy egy különleges gesztust választanak, amely jelzés lesz az erőszakos cselekmények leállítására. Az alsó feladata, hogy elmondja szexuális preferenciáikat és gátlásaikat, fizikai fóbiáikat.

Azoknak a szerelmeseknek, akik úgy döntenek, hogy BDSM szexet játszanak, teljes mértékben bízniuk kell egymásban. A felhasznált szexuális játékok minősége és típusa nagy jelentőséggel bír a kapcsolattartás kimenetele szempontjából. Ezért gondosan fel kell készülnie minden új ülésre, meg kell vitatnia partnerével, hogy mi elfogadható számára és mi nem.

A BDSM gyakorlók veszélyei
Egy írástudatlan felső partner, aki nem tudja, hogyan kell helyesen használni a szexuális eszközöket, provokálhatja a sérülések megjelenését az alsó résztvevőben. A sérülések típusai:

A hosszú távú felfüggesztés, a szoros kötés fulladást, visszérgyulladást, szöveti nekrózist és ízületi károsodást okozhat.
A helytelen korbácsolás és korbácsolás az epidermisz boncolását, a vese és a szem sérülését okozhatja.
A nyílt láng, amelyet gyakran élvezetként használnak, égési sérülést okozhat.
A pontatlan taposás töréseket, belső szervek károsodását okozhatja.
A korbácsolás után megjelenő sebek a test fertőzéséhez vezethetnek.
Ilyen jellegű találkozóra nem kerülhet sor alkoholos vagy drogos mérgezés állapotában. Minden Dominnak képesnek kell lennie elsősegélynyújtásra, ha szükséges.

BDSM szex: hogyan és hol kezdjem?
Minél többet hallunk valamiről, annál inkább szeretnénk kipróbálni. De sok újonnan érkezőnek sok kérdése van: Mit lehet és mit nem lehet tenni a kapcsolatfelvétel során? Hogyan határozzuk meg a határt a fájdalom és az öröm között? Hogyan kéri meg a párját, hogy kísérletezzen? Valóban szexuális öröm a fájdalom?

Annak érdekében, hogy az első élmény pozitív irányba haladjon, több örömet szerezzen, mint csalódást, használja a tapasztalt tanácsokat:

BDSM szex: hogyan és hol kezdjem?
Nézzen meg egy videót a BDSM gyakorlat elemeivel. Akkor gondold meg alaposan, ha ki akarod próbálni. Soha ne telepedjen le szerette (k) kedvéért, vagy ne próbáljon modernnek tűnni.
A foglalkozás kezdete előtt beszélje meg a cselekvés jellemzőit, cselekményét. Válasszon egy stop szót vagy különleges gesztust.
Ne fogadja el, hogy elviseljen vagy tegyen valamit, ami bánt, undorító, kényelmetlen. Ha nem tetszett az első élmény, akkor nincs értelme újra próbálkozni, még akkor sem, ha partnere erősen ragaszkodik hozzá. Nem szabad utánozni az örömöt, amit nem érzel. Ne feledje, a BDSM alapelvei a következők: önkéntesség, biztonság, racionalitás.
Ne gyakoroljon kemény BDSM -et először. Ebben az esetben a sietség nem megfelelő. Mindent lassan és sietve kell tenni, minden érzést megbeszélni egy partnerrel. Csak azzal foglalkozz, ami valódi örömet okoz neked.
Ha a BDSM szex után szégyelli vagy depressziósnak érzi magát, gondolja át, hogy valóban szüksége van -e rá. Szeresd magad minden furcsa kívánsággal és szükséglettel, és bátran tedd, amit akarsz.
Meg kell érteni, hogy ha egyszer megkóstolta a BDSM szexet, nem szabad feladnia a hagyományos intim kapcsolatokat. Ezt a fajta kapcsolatot játékként kell kezelni. A BDSM a szokatlan szórakozás egyik változata, ahol a szerelmesek sokféle szerepet vállalhatnak: apa és szemtelen lánya, szigorú úrnője és néma rabszolga, hölgy kutyával, orvos és beteg és egyéb szerepek. Bármit is választ, a legfontosabb, hogy valódi örömöt szerezzen, hasonlóan a legfényesebb orgazmushoz.

Hol lehet minőségi játékokat vásárolni a BDSM szórakoztatáshoz?
Miután úgy döntött, hogy megnyitja az ajtót a csodálatos BDSM világ felé, érdemes olyan jellegzetes eszközöket beszerezni, amelyek soha nem látott örömet okoznak. A BDSM játékok választéka gazdag és változatos. Nyakörv, ostor, bilincs, maszk, gag – egy kis része annak, amit a vidámság folyamatában használnak. És vannak speciális ruhák és cipők is, mindenféle kenőanyag stb.

Az online kereskedelem fejlődésének köszönhetően a BDSM -et gyakorló emberek megvásárolhatják a szükséges szexuális játékokat és kiegészítőket, miközben teljes titoktartást tanúsítanak.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!