Balázsi Irénke és Horváth Szilvia dildóval dugják egymást fiús pornó előtt

– A legkínosabb az volt, amikor egy srác nem tudott egy rendes élvezét produkálni, ezért a hagyományos módszer helyett sűrített tej landolt a melleimen egy szívószálból – meséli az egyik lány.

Balázsi Irénke és Horváth Szilvia pornófilmben a Szexpláa szexshopban vásárolt, szuper műfasszal, szolidabb néven dildóval basszák egymás pináját. Az előtte készült vetkőzős jelenetéről Balázsi Irénke fotók itt láthatók! A hardcore munka bemutatójának backstage galériája itt nézhető meg.

Balázsi Irénke adult színésznő kinyalja és kétvégű dildóval megdugja Horváth Szilvia pornós lány pináját. Balázsi Irénke casting pinás és dildós képgaléria itt látható.

A két lány nem csak meztelen, dolgoznak egymás nemi szervein és fasszal is. Horváth Szilvi egy pénisszel és szólóban itt látható. A szőke Balázsi Irén és a barna Horváth Szilvi dildóval basszák egymás pináját harcore galéria itt látható. A teljes pornós anyag itt.

– Azt hiszem az egyik legnagyobb titok, illetve tévhit a pornóval kapcsolatban, hogy a rendezők mindegyike férfi. Ez óriási tévedés! Nagyon sok női rendezővel dolgoztam együtt, ők is imádják ezt csinálni – mondta egy riportban a másik pornós lány.

A pornós nők is szülnek

A nők képesek szándékosan teherbe esni olyasvalakitől, akinek nem kellenek, aki egyáltalán nem akar megbízható társuk lenni és főleg nem a gyerekük apja. A női szaporodási stratégiák között ez mégsem ritka választás: ha az a férfi gyönyörű, okos, sikeres (vagy csak gyönyörű), az arra utal, hogy kiválóak a génjei, vagyis jó befektetés vele gyereket csinálni, azután meg valami palimadárral felnevelni, de talán még egyedülálló anyaként se rossz üzlet a génvadászat. Minden nő genetikai lottónyertest akar szülni.

Ez még csak nem is feltétlenül aljas gondolkodás, szeretheti az a nő a tyúkmellű férjét is, de a gyerekét biztosan jobban fogja szeretni. Tehát ésszerű döntést hoz, amikor óvatos cselezéssel összehozza azt a gyereket azzal, akinek a segítségével magas lesz, széparcú és sportos testalkatú, fel meg az nevelje, aki biztosítja az erőforrásokat és a matekleckét is elmagyarázza.

A férfiak között meg akad, aki inkább el is kötteti magát, csak hogy elkerülje a hasonló csapdákat; sok férfi egyáltalán nem akarja reprodukálni önmagát. Pedig az ilyen döntések, mint egy meggondolatlanul megszült gyerek, vagy egy harcképtelenné tett ondóvezeték, elméletileg evolúciós öngyilkosságok. A magyar pornósok közül legutóbb Sáfrány Emese (Aleska Diamond) esett teherbe, gyereket szült. A kapcsolatnak hamar vége lett.
A legismertebb pornós Michelle Wild, Vad Katalin, aki Vad Málna nevű lányt szült


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?