Bíró Ica szőrös pinával modellkedett

Bíró Ica foglalkozás: énekes, fitneszkirálynő, modell. Bíró Ica a Ruhaipari szakközépiskolába járt és divattervezőnek készült. A 80-as, 90-es években vált ismertté fotómodellként és manökenként. Több ezer fénykép, poszter, címlap, kártyanaptár készült róla. Pályája csúcsán, 1985 júniusában megszületett kislánya. Kismamaként is modellkedett, többször szerepelt újságok címlapján, többek között az Ez a divat magazin címlapján is.

1990-ben a Pokolgéppel való közös munka eredményeként jelent meg Bíró Ilona első lemeze Metal Lady címmel. Második lemezét a még klasszikus felállásban lévő Ossiannal készítette el Azé a nő, aki megműveli címmel. Metal Ladyként két lemezt jelentetett meg , ezek sikeresek voltak, több országos élő koncertje volt. 1995-ben vált a fitness világában is ismertté.

9 darab nagy sikerű Testszépítő videoprogramot készített. 1996-ban kiadta Testszépítő kézikönyvét, mely szintén óriási közönségsikert aratott.

Az első könyv folytatásaként jelent meg 2005 karácsonyán A megújulás titkai avagy – A test és a lélekszépítés bibliája című 940 oldalas, életműnek is tekinthető képellek illusztrált könyve. A Barátok köztben epizódszerepben láthattuk.

Bíró Ica kifakadt: az éhhalálhoz is kevés a pénze, két helyen is dolgozik mellette. Nyugdíjas lett Bíró Ica. A napokban állapították meg az őt a megillető összeget, ami 89 ezer forint. Habár állítása szerint ennél is kevesebbre számított, pontosan tudja, a mai viszonyok között ebből nem lehet megélni.
Hogy megéljen, munkát kell vállalnia. Mint ahogy azt a Blikknek elmondta, két helyen is dolgozik, de egyáltalán nem szégyelli.
Az ország Metal Ladyje a ’80-as és ’90-es évek egyik legismertebb modellje volt hazánkban. Számtalan poszteren, óriásplakáton, kártyanaptáron szerepelt. Fitneszkazettái is elképesztően népszerűek voltak, valamint énekesnőként is tevékenykedett.

A Boruzs Ilona néven született Bíró Ica a magyarországi fitneszipar első koronázatlan királynője. Színésznőként és a kilencvenes években énekesnőként is kipróbálta magát, ám a legnagyobb sikereit kétségkívül aerobic-szerelésben aratta.

A céltudatos szőke szépség varrónői végzettséggel iratkozott be a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakára, ahol oktatói minősítést szerzett. Akkoriban ismerkedett meg Schobert Norbival, aki a fitneszlady TestSzépítés című videókazettáján is szerepelt, és ebből a mai napig tartó perpatvar alakult ki – mármint azzal kapcsolatban, hogy ki oktatott kit.

A fiatalon modellként, manökenként is dolgozó Ica számtalan magazinban, sőt kártyanaptáron szerepelt a rendszerváltás előtt, így a Playboy joggal bízhatott benne, hogy a szőkeség ismerős fizimiskája az ő olvasóikra is megbabonázó hatással lesz.

– Bizony, nincs mit ezen szégyellni, az ott a mellbimbóm. Jó felvétel, szeretem, pár éve készült egy naptárfotózáshoz. Szerintem abszolút vállalható, esztétikus kép. Ezen a fotón semmivel sem mutatok többet, mint a régi vizes trikós felvételeken, hisz itt is csak átsejlik az anyagon, aminek kell. Teljesen meztelen fotózást csak egyszer vállaltam, 2000-ben a Playboynak. Ha ilyen lenge ruhában fényképeznek, akkor általában testszínű, nagyon vékony tangát viselek – nyilatkozta Ica néhány éve a Borsnak, leleplezve tehát, hogy a pucér képein nem volt soha teljesen meztelen, de a férfimagazin kedvéért két évtizede kivételt tett.
[Babes] Bíró Ilona kulbjában házkutatás és egy botrány, Cicciolina Staller Ilona és Bíró Ica szőrös pinával pornóztak


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?