Bögyös Maca, Kopekin Györgyi magyar pornózó színésznő

Kopekin Györgyi, alias Bögyös Maca. Kopekin Györgyi magyar pornószínésznő és színésznő. Ismert alakítása a Hamis a baba című filmben szereplő Bögyös Maca. Pornófilmekben főként Georgina Lempkin néven szerepelt. Különleges jellemzője az extrém nagyméretű, természetes mellek.
Testi adottságival először 16 éves korában jelent meg a nyilvánosság előtt, amikor – szülői beleegyezéssel – a Duci magazinban jelentek meg róla meztelen képek.

Kopekin Györgyi, a Hamis a baba 1991 mozifilmben is szerepelt. Bujtor István már a hetvenes években is Bud Spencer állandó szinkronhangja volt és állítólag amikor személyesen is találkozott a sztárral, utóbbi azt tanácsolta neki, hogy rendezzen saját filmeket. Így született meg 1981-ben A pogány Madonna, amelyet egyértelműen az olasz pofozómester művei ihlettek: hasonlóképpen könnyed hangulat, parodisztikus akciójelenetek és verekedések, valamint játékosan (ál)bugyuta történet jellemezte, a Bujtor által megformált Ötvös Csöpi megtévesztésig hasonlított Bud Spencerre mind termetében, mind színészi játékában.

Az Ötvös Csöpi-filmek legnépszerűbb része a Hamis a baba volt, az elképesztő sikerét jól illusztrálja, hogy úgy vált 1991 legnézettebb filmjévé hazánkban, hogy közvetlenül szilveszter előtt mutatták be, december 27-én: az első öt napon alatt nézőcsúcsot döntve kilencvenhétezren váltottak rá jegyet.

Ez volt egyébként az első rész, amely a rendszerváltás után született, jóval merészebb is lett, mint a korábbi kalandok:
A vaskos poénok és az akciójelenetek mellett az alkotók a német erotikus vígjátékok fesztelen stílusában némi szexualitással is igyekeztek kiszolgálni a nem éppen magaskultúrára ácsingózó közönséget. Így tűnt fel egy igazán emlékezetes mellékkarakterként a már-már abszurdan nagy mellekkel büszkélkedő bögyös maca nevű figura Kopekin Györgyi alakításában, aki nem sokkal a bemutató után nyugat felé vette az irányt és pornófilmekben kezdett szerepelni.

Szélesebb ismertséget az említett Hamis a Baba című film hozott számára. Az 1991-ben készült film rendezője és producere, Bujtor István egy mellékszerepre kérte fel. Az általa alakított Bögyös Maca a film egyik jellegzetes karakterévé, a BM azaz Bögyös Maca kifejezés pedig szállóigévé vált.

Ezután német nyelvterületen dolgozott pornószínészként, a nagy mellek (big tits) kategóriájú filmekben szerepelt Georgina Lempkin művésznéven. További használt művésznevei Georgia Kist és Tina Samson. Többek között Dolly Busterrel (Kateřina Bochníčková), a német nyelvterületen az 1990-es években legismertebb pornószínésszel is dolgozott. Mintegy 20 német pornófilmben szerepelt. 1996-ban visszavonult a filmezéstől, de utána esetenként még vállalt sztriptízfellépéseket egy nürnbergi klubban. Nézzük meg, hogy nézett ki régen!

 Bögyös Maca

 Bögyös Maca

 Bögyös Maca

 Bögyös Maca

Továbbiak itt is olvashatók origo.hu/teve/20230119-mi-lett-bogyos-macaval-a-hamis-a-bababol-meztelen-kepek-kopekin-gyorgyirol.html


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?