Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt

terhes-apaca-buzi-papokAngliában betiltották az Antonio Federici fagylalt reklámját, mivel a plakátokon meleg papok és egy terhes apáca szerepelt. A cég tulajdonosa állítólag csak viccnek szánta a kampányt. Nem éppen a legjobb időpontot választotta Antonio Federici új kampányához, hiszen XVI. Benedek pápa éppen most érkezett látogatóba Londonba. Nem csoda hát, hogy az exkluzív fagylaltokat készítő cég plakátjait betiltották Londonban, s azonnal el is távolították azokat.
Az egyik képen ugyanis egy terhes apáca majszolja a fagylaltot, fölötte a szlogen pedig azt hirdeti: „Hibátlan meggyőződés”. A másik óriásplakáton két pap áll félreérthetetlen közelségben, szövegük: „Hisznek az üdvözülésben”. A provokáló fotók láttán a Vatikán azonnal nemtetszését fejezte ki, s követelték, hogy a kampányt azonnal állítsák le.
– Szatirikus, finom kis humornak szántam csupán, a vallási motívummal pedig azt szerettem volna érzékeltetni, hogy milyen mélyen érzek a termék iránt! Továbbá az volt a célom, hogy az egyház álszentségére felhívjam a figyelmet – mondta Federici a Times magazinnak, aki nem tart a következményektől és folytatja a polgárpukkasztó kampányt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?