Czeisz Juliette meztelen

Vadítja a férfinépet, a pináját is megmutatja Czeisz Juliette, Nagy Jessica, Natalie Costello. Magazinokban és az interneten is csodás meztelen képekkel tartolt Czeisz Julietta:

A lottósorsoláson is láthattuk: Lola idén áprilisban csatlakozott a Szerencseszombat gárdájához, akkor még mint beugró, augusztus végétől azonban a fiatal énekes-műsorvezető már állandó helyet kap hazánk legnépszerűbb lottóshowjának csapatában.
Augusztus 23-tól pedig érdemes figyelemmel kísérni a Hatoslottó sorsolását is, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd. A bombázó Czeisz Juliette meztelen képek:

A VV3 szépségversenyén: Mónika és Juliette egy szépségverseny döntőjére készülnek… a büfében, jégkrémmel és melegszendviccsel. Míg mások koplalva, sportolva formázzák tökéletesebbnél tökéletesebbre alakjukat, ez a két pimasz lány (László Mónika és Czeisz Juliette) csak falja a kalóriákat.
„Nem tudják, hogy mi a jó! Én bármennyi csokit eszem, nem hízom el.” „Igen, a szalonna a kedvenc kajám, zsíros kenyér hagymával, bármi jöhet.”

Na, ilyen hozzáállást sem hallhatnak egy hétköznapi szépségversenyen, itt azonban a Való Világ Szépe előkészületei folynak. 20 lány vár arra, hogy a zsűri, vagyis a villalakó férfiak szemei megakadjanak rajtuk.

Egy régebbi Playmate választáson csak tizenegyen idultak tizenkettő helyett, mert az egyik formás hölgy az utolsó pillanatban visszalépett. Lépését Czeisz Juliette azzal indokolta: ő csak autóért vetkőzött volna.

A nyertesek
Az egyik Playmate-döntős az utolsó pillanatban, csütörtökön délben, a péntek esti gálaest próbája közben visszalépett. Czeisz Juliette a Mai Napnak úgy nyilatkozott: azért lépett vissza, mert ő igazából a nyereményautó miatt nevezett be. A verseny szervezői a Velvetnek elmondták: egyáltalán nem tartják korrektnek a lány eljárását, mert az igaz, hogy a szerződésben az ilyen váratlan lépések ellen nem biztosították be magukat, azonban a lány már két héttel meghátrálása előtt tudta, hogy nem lesz kocsija, mégis csak egy nappal a gálaest előtt hozta a Playboy tudtára, hogy kilép.

Várdy Lili, a verseny PR-managere kérdésünkre elmondta: az eredetileg tervezett autónyeremény helyett másfél millió forintos gyémánt ékszert és másfél millió forint értékű, Náray Tamás által tervezett ruhákat kap a nyertes. Információink szerint a tavalyi győztesnek is autót biztosító cég visszalépett a szponzorációtól. A tavalyi verseny győztese, Pantinchin Edina akkor egy BMW büszke tulajdonosa lett.

A Playboy részéről túlságosan nem is bánják, hogy a lány így döntött, mert ők nem szerették volna, ha olyan ember képviseli a férfimagazint, akit csak az autó érdekelt volna. Radnai Péter, a magazin főszerkesztője a Mai Napnak elmondta: “Végül is örülök, hogy így határozott, mert mi azt szeretnénk, hogy olyanok versenyezzenek a megtisztelő címért, akiket nem a díj motivál, hanem az, hogy bekerüljenek a magazinunk által biztosított exkluzív körbe.”

A tehetséges Miss Ripli Zsuzsa
A győztes egy huszonhárom éves fodrászlány Ripli Zsuzsanna lett, aki már jó ideje modellkedik. Éppen emiatt nem tudtuk most elérni, hiszen hétfőn külföldi fotózásra indult. Így nem tudtuk megkérdezni tőle, hogy melyik olimpiai válogatott birkózóval jár, és azt sem, hogy mennyire örül, illetve azt sem, hogy mit szólnak mindehhez a szülei, sőt azt sem, hogy ő beéri-e a nyereményautó helyett a gyémánttal és a ruhákkal. Zsuzsannának bizonyára jövedelmező lesz a győzelem, hiszen ő modellkedésből él, és egy évig a Playboyt képviselve sok helyen megfordul majd, arcát megismerik, és ezzel modellkarrierjén nagyot tud lendíteni.

Czeisz Juliette-nek ez nem kellett, és ahogy elmondta, a szerződésmódosítás miatt elvesztette a magazinba vetett bizalmát.

Kocsis Brigitta
A nagy melleket istenítő férfiak kegyeiért indult idén egy modell, Kocsis Brigitta aki ugyan nem ezzel reklámozta magát, de jó pár külföldi pornófilmben szerepelt, sőt az egyik produkciós irodát az ő arcával reklámozzák. Ez ugyan nem ütközött a Playmate szabályzatába, ám nem biztos, hogy azoknak az olvasóknak, akiknek még beleférnek a meztelen nők, belefér a hardcore pornó is. Valószínűleg nem azért veszik. A platinaszőke, szilikonmellű, saját magát élő Barbi-babához hasonlító nő egyik név nélkül nyilatkozó informátorunknak elárulta: tudta, a Playmate-en nem veszíthet, ha kiderül pornós múltja, ha nem, neki a hírnév kellett.

Playboyban legközelebb
A nyertes nyuszikról készült exkluzív fotók a Playboy novemberi számában jelennek meg. A Velvet információi szerint a magazin már legyártotta a Tasnádi Péterről otthonában készült sorozatot is, ám ezt a lap illetékesei nem erősítették meg kérdésünkre – írja a Velvet.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!