Domina szerkóban, korbáccsal is intézi a férfiakat Szabó Szilvia

Sok férfi szereti a szexben a dominákat. Egy felmérés szerint a pasik nagy része imádja, ha egy nő domináns szerepet játszik szex közben. Lehetsz halk szavú, finom, visszafogott típus, az ágyban minden megengedett. Egy este például várhatnád őt egy kis meglepetéssel. Fáradtan, a munkából hazatérve nincs is annál jobb, majd meglátod. Előzőleg készíts egy kis szerelmi budoárt, ölts magadra valami vadító, szexi fehérneműt, de mindenképpen vegyél rá valami szokványos ruhadarabot, hogy még csak véletlenül se sejtsen meg semmit, legyél úrnő, ő meg szolga.

Az Intim Cener online internetes szexshop választékából öltözött be Szabó Szilvia Ibolya a pornófilm forgatásra. A Szexpláza webshopból domina stílusban, ennek megfelelő domina öltözetbenSM termékek közül korbáccsal és szexi ruciban, harisnyában szerepelt és Székely Zsolt adult színészt rendezte le. Ha gondolod rendelj te is, ha azonnal szeretnél vásárolni, akkor az Intim szexshop budapesti üzletben teheted meg.

szabo-szilvia-ibolya-domina-szerepben

Ha megvan az öltözet, állítsd a tükör elé, simulj hozzá, kösd be a szemét, akár a bilincset is bevetheted, attól sokkal izgatóbb lesz ténykedésed. Érezze, hogy kibújsz a ruhádból, és csak a domina ruházat, erotikus fehérnemű marad rajtad. Simogasd, becézgesd, súgj a fülébe durva szavakat, például, hogy azt akarom, hogy teljesítsd minden kívánságomat!. Ha kellőképpen beindult és beindultál, lökd az ágyra, és parancsold meg neki, hogy mit szeretnél. Meglátod, mindkettőtöknek feledhetetlen élményben lesz része.

Erről a domina játékos szex szerepről még a Napiszar is írt, igaz a maga sajátos iróniájával. Szabó Szilvi és Székely zsolt pornó bemutató képek itt.

A szexi Szabó Szilvia szóló képek itt nézhetők meg. A domina témában itt olvashatsz tovább, a teljes Szabó Szilvia pornós anyagot, képeket és videót, díj ellenében tagok nézhetik meg itt.

A szexben a dominancia és az engedelmesség iránti vágy a komplexek kompenzálása és egy módszer az érzelmek hiányának megszabadulására – magyarázta a pszichológus-szexológus. Elmagyarázta a dominancia és az ágyban való alávetettség iránti vágy valódi okait.

Ennek a vágynak az alapja az ember belső és külső önbecsülése közötti szakadék, véli a szexológus. Elmondása szerint ez akkor fordul elő, amikor a személyiség skálája ugyanazon a szinten van, és a belső érzések szerint az ember másnak látja magát. Ez az, ami a pszichét a bizonytalanság állapotába vezeti, ahonnan az egyetlen kiút az, hogy megerősítést kapjunk erről vagy arról az önérzetről, hogy megnyugodjunk.

  • Például egy sikeres felsővezetőt, aki széles körben jár a karrierlétrán, a szülei gyermekkorában nem szerették, és gyakran közömbösséggel, tudatlansággal, értékcsökkenéssel szembesültek. Emiatt mélyen belül feleslegesnek, érdektelennek érzi magát, kénytelen megérdemelni a szeretetet és keresni egy szeretett ember kegyét.

Egyesek a partner feletti hatalom rovására állítják magukat, mások rövid ideig tartó megaláztatást akarnak túlélni. Ezeknek az érzéseknek a törekvése a motívum, hogy leigázzák vagy alávessék magukat.

A kapcsolatok minden formájában a tiszteletnek és a párbeszédnek kell az első helyen állnia. A partnernek joga van bármilyen játékot kínálni az ágyban, és bármit kérni. Érdemes megköszönni neki a bizalmat és a nyitottságot, hogy kifejezze megértését. Semmi esetre sem kell azt mondani, hogy ez abnormális és beteg, mondta a pszichológus-szexológus.

Azonban, hogy egyetért-e vagy sem, neked kell eldöntened. Ha ez elfogadható és megengedett a számodra, nyugodtan próbálja ki. Ha nem, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megvédje személyes határait. Az egészséges kapcsolatokat nem kell megmenteni, és nincs szükségük áldozatokra, nem kell elviselnie partnere kedvéért azt, amit abszolút nem szeret.

Korábban a pszichológus-szexológus a nőkre féltékeny férfiakat a képességeikben bizonytalan szexuális játékokra hívta. Hozzátette, hogy sok férfi még szilikon vibrátorral sem hajlandó megosztani egy nőt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Intenzív spricceléssel hosszú orgazmusod lesz potencianövelő szerrel

A libidónövelő és erekció segítő szerek, segítenek felfedezni a minden elsöprő orgazmust és megtapasztalni a [...]

Az INTIM CENTER szexbolt és online szexshop tisztességes vállalkozás

A 30 éve nyitva tartó bolt és a régóta működő webáruház és több mint százezer [...]