Erotikus álmok, csalóka vágyak

Az ember álmában nem egyszer olyan dolgokat művel, amelyek ébren talán eszébe sem jutnak. “Bátor tettei” elfojtott szexuális vágyakozásra is utalhatnak. Ha a nő álmában vadidegenek előtt levetkőzik, valószínűleg több törődést igényel párjától. Előfordulhat, hogy korábban már szerzett ilyen tapasztalatot, vagyis szó sincs perverz magamutogatásról!

Egy egzotikus szexpartner
Egy távoli országból származó (ázsiai, afrikai) hölgy mindig piszkálja a férfi fantáziáját. Fordítva is igaz: sok nő el-eljátszik a gondolattal: milyen jó volna egy koromfekete vagy rézbőrű szerető. A tapasztalatok szerint, ha két különböző kultúrából érkezett ember az ágyban összetalálkozik, kimondottan serkentőleg hatnak egymásra. Az ilyesfajta álom nem azt jelenti, hogy az álmodó kizárólag egzotikus partnerrel tudja elképzelni a boldogságot. Csupán azt: különleges gyengédségre vágyik. Ezt pedig akkor is megkaphatja, ha párja nem néger vagy indián.

Szeretkezés a legjobb barátnővel
Elsősorban nők álmaiban fordul elő homoszexuális játszadozás. Kétségtelen, nem feltétlenül utal leszbikus hajlamra. Sokkal valószínűbb: a legjobb barátnővel való szeretkezés azt jelenti, hogy a férfipartner nem elég gyengéd, kevés bizalmat ébreszt.

Ismeretlennel az ágyban
Ha valaki álmában teljesen ismeretlen nőt/férfit csábít el (mondjuk, a konditeremben), ettől még nem okvetlenül lehet büszke szeretői teljesítményeire. Az ágyba képzelt társ csupán névtelen eszközként vesz részt az álmodott aktusban, érzelmileg egyáltalán nem kötődik hozzá az álmodó. Célszerű ilyenkor – ébren – némi önvizsgálatot tartani: vajon ugyanilyen szívesen beszélgetne, sétálgatna is vele?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Felpörgött a szex és maszturbálás a járvány alatt

Mivel a koronavírus terjedése miatt a legjobb védekezés, ha minél kevesebbet megyünk ki a lakásból, [...]

Akár több nőt is kielégítő szexisten így lehetsz

Jó lenne két nővel együtt lenni, vagy akár gruppenszex partiban szexelni? Vállalati szexbuli ahol több [...]

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]